שלום רב,
התקשרתי לחברת תקשורת על מנת לבצע רכישה של טלפון חדש באופן טלפוני, שווי הטלפון באזור ה-4,000 שח. לאחר כמה דק' שיחה ביצעתי את העסקה ונקבע לי שליח שאמור להגיע ולהביא לי את המוצר. כמובן שהשליח לא הגיע. בשלב הזה עוד הייתי גמישה איתם, וככה קבעו איתי עוד פעמיים (סך הכל 3) פעמים שנקבע לי דרכם שעה ותאריך לשליח שלא הגיע.
בסופו של דבר התקשרתי לבטל את העסקה שכבר בוצעה ותופסת לי מסגרת בכרטיס ומגבילה אותי, במהלך השיחות איתם על מנת לבטל את העסקה, כל פעם או שמנתקים לי את הטלפון או שמעבירים אותי, עושים הכל רק לא מבטלים. אחד אומר ביטלתי לך ואני רואה ששום דבר לא בוטל אחד אומר העברתי פניה וככה זה נמשך ונמשך מעל לשבועיים. עד שענה לי נותן שירות מטעמם שטען שמכרו לי טלפון שלא היה קיים אצלם במלאי בזמן המכירה. כלומר הם לקחו ממני כסף קבעו איתי זמנים וכל זה כשאין להם את המוצר במלאי. עד עכשיו קרוב לחודש אני עדיין ממתינה לתשובות עדיין מסגרת האשראי תפוסה ועדיין כמובן לא קיבלתי את המכשיר.
אשמח להיעזר בעו"ד מטעמכם.
שלום
קראתי את הדברים.
את מוזמנת לפנות למשרדי לצורך קבלת ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר