שלום,
אני לא יודע לאן לפנות וחשבתי להתייעץ פה בפורום בתקווה שזה הפורום הנכון.
אני עצמאי ויש לי רכב מסחרי שאני מסתמך עליו לעבודה. לפני חודשיים בערך היו לי מספר תקלות ברכב שקרו בתווך קצר של שבוע כל אחת ושאחת מהן החליט המוסך להחליף לי חלק שמחובר למנוע שאחראי על זרימת השמן למנוע או משהו כזה (קולר שמן בשמו המקצועי).
אחרי נסיעה של כמה ימים המנוע פשוט שבק חיים והחלטתי שהמוסך שעבד לי על הרכב לא מקצועי מספיק והבאתי במקום זה למכר שלי שלי שיש לו גם מוסך.
אחרי בדיקה שלו הבנתי שהמנוע שבק חיים כי החלק שהוחלף היה לא תקין ולא נתן לשמן לעבור למנוע וזה מה שגרם למנוע לשבוק חיים. בלית ברירה אני הצטרכתי להחליף את המנוע בסך של 14,000 ש"ח כדי להמשיך לעמוד כי בלי הרכב אני פשוט לא עובד...
יש לי קבלות של התיקון הקלוקל של המוסך הראשון וגם את הקבלה שמתארת איך הרכב הגיע למוסך השני וכמובן הקבלה על החלפת המנוע.
איך אני יכול לפנות למוסך הראשון ולהתריע אותו?
אשמח לעזרה.
תודה
שלום,
הדרך הטובה ביותר היא להוציא מכתב התראה לפני תביעה באמצעות עו"ד.
זו עבודתו של עורך דין.
ככל שאתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, לרבות מכתב התראה לפני תביעה בעניינך, אתה מוזמן לפנות למשרדי ואשמח לעזור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר