שלום
אני מעוניינת לברר בנוגע למקרה שמתנהלת תביעה מול חברת פנסיה לגבי נכות שבה מעורב עורך דין שמייצג אותי בנוגע לתביעה הזו ספציפית , הרמתי שיחת טלפון לברר לגבי קרן ההשתלמות שלי וביקשתי מהם פירוט של ההפקדות אותה נציגה שדיברתי איתה אמרה שהיא שולחת לי למייל במהלך השיחה אני רואה שלא הגיע לי מייל לכן ווידאתי איתה את כתובת המייל שמעודכנת אצלם ומסתבר שהיא שלחה את הפרטים האישיים שלי לעורך דין שלא אמור בכלל לדעת על הפרטים האישים שלי שלא קשורים לתביעה שבה הוא מעורב כשאמרתי לה שזה לא המייל שלי אלא של העורך דין היא אמרה שחלה היא הבנה ונציג עשה טעות שעדכן את המייל של העורך דין בפרטים האישיים שלי. כמו כן ביקשתי שיחזור אלי מנהל שלא חזר עד עכשיו. ברצוני לדעת אם יש פה עילה לתביעה ומה ניתן לעשות במקרה כזה שחברה מפרה את חסיון האישי של הלקוח
תודה
שלום,
בהתאם למתואר יש פה עילה לתביעה בגין פגיעה בפרטיותך כאשר החוק קובע פיצוי של עד 50,000 ש"ח ללא הוכחת נזק.
יש צורך להגיש תביעה כנגד החברה המפרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום,
בהתאם למתואר יש פה עילה לתביעה בגין פגיעה בפרטיותך כאשר החוק קובע פיצוי של עד 50,000 ש"ח ללא הוכחת נזק.
יש צורך להגיש תביעה כנגד החברה המפרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר