שלום, בתחילת חודש יולי 2019, רכשתי מחנות מספר רהיטים שביניהם קומודה.
נאמר לי שכל הרהיטים שהזמנתי יגיעו מהר למעט המיטה והקומודה שיקח להם קצת יותר זמן להגיע, כבערך חודשיים שלוש, כי הם מגיעים מחו"ל. חשוב לציין שאת כל הרהיטים קיבלתי חוץ מהקומודה, שמאז הרכישה עברו 4 חודשים. במשך החודש האחרון אני מתקשרת לחנות ומתכתבת איתם בהודעות לגביי הקומודה וכל יום מבטיחים לי שהיום הקומודה תגיע אך לצערי עדיין לא קיבלתי אותה. בעקבות זמן ההמתנה הרב הוצע לי לפני חודש החזר כספי או קבלת פוף בתור פיצוי על עוגמת הנפש, בחרתי בפוף.
ביום שישי האחרון הובטח לי שהקומודה תגיע, שעתיים לפני שאמרו לי שהקומודה צריכה להגיע, מתקשר אליי מנהל החנות ומודיעה לי שלא כל חלקי הקומודה הגיעו מהפק שלהם באשדוד וגם לא הפוף שאני אמרה לקבל, והוא אמר לי שיום ראשון בערב בטוח אני אקבל הכל, ושוב פעם לא קיבלתי כלום, ניסיתי להתקשר לבעל החנות אך הוא סינן את שיחותיי, שלחתי לו הודעות שבוואטספ שרואים שהוא ברור קורא את ההודעות אך לא מגיב.
השאלה שלי היא האם אני יכולה לתבוע את החנות על עוגמת נפש ואי אספקת סחורה.
חשוב לציין גם שבכל פעם שהם אמרו לי שאני אמורה לקבל את הרהיט הייתי צריכה לוותר על שעות עבודה בשביל להיות בבית כאשר הקומודה מגיעה
שלום,
כן בהחלט.
ככל שאת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי נוסף בעניינך, את רשאית לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר