היי , בתאריך ה29.9.19 רכשתי דרך האינטרנט 2 שידות לילה לחדר השינה. ובתאריך 15.10.19 קיבלתי רק שידה אחת. ניסיתי ליצור עם הספק של השידה והוא אמר שהוא יטפל בזה מיד ולשלוח לו את מספר הזמנה . וכך היה בנוסף כתבתי פנייה באתר שקיבלתי רק שידה אחת . ב17.10 דיברתי שוב עם הספק לגבי השידה שלי והוא אמר שהוא מחפש את השידה האבודה וככל הנראה אחרי חול המועד סוכות אקבל את השידה החסרה . בתאריך 22.10 שאלתי שוב את אותה השאלה ולא היה מענה ואמרו שזה יגיע אבל לא נתנו צפי זמן הגעה. ב23.10 הגיע שליח ללא תיאום מראש ואמרתי לו שאני לא נמצאת בבית ולא אוכל לקבל את השליחות דיברתי עם הספק וביקשתי שיתאמו איתי לפני הגעת השליח. ניסיתי לנסות דרך האתר למצוא את הפיתרון ופתחתי פניות לבדוק מה עם השידה אבל כל פעם אמרו שיבדקו וסגרו את הפנייה דיברתי עם מאות נציגים בתאריכים 23.10, 28.10, 30,10, 5.11 ו- 14,11
כל פעם הובטח לי שיחזרו אליי תוך מספר ימים עם תשובה אך אף אחד לא חזר אליי וקיבלתי מייל שסגרו את הפנייה שלי ביקשתי לבטל עסקה וגם לזה לא חזרו.
ניסיתי את מזלי שוב דרך הספק בתאריך 10.11 שאמר לי לשלוח לו מספר הזמנה אבל הוא לא חזר אליי ..
אני מיואשת מהמצב ואני רוצה את השידה החסרה ששילמתי עבורה כסף אבל אף אחד לא נותן לי מענה והשירות אין לי עוד מה להוסיף עליו.
האם יש משהו לעשות בנושא האם זה משהו שאפשר לגשת איתו לבית משפט ?
אשמח לכל עזרה וייעוץ
תודה
שלום,
בהתאם למתואר זה בהחלט מקרה איתו אפשר לגשת לבית המשפט.
ככל שאת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר