שלום, רכשתי מסלול ריצה מאתר באינטרנט שאין ברשותו חנות למוצרים שהוא מוכר משום שהוא מתווך בין היבואנים שלו ללקוחות שלו במוצרים מכל הסוגים. לאחר הרכישה קיבלתי מוצר פגום ואני רוצה לבטל את העסקה גם במסגרת ה-14 יום. האתר שממנו רכשתי מפנה אותי לספק שלו אבל לי אין שום עניין איתו , הספק דורש ממני לשלם פחת והוצאות משלוח והרכבה מעל לסכום שצויין באתר שממנו רכשתי שם נרשם 99 שח הוצאות הובלה והרכבה והספק דורש ממני כעת לשלם לו 250 ש"ח כפול 2 משום שאני מחזירה את המוצר ההובלה כפולה ובנוסף לשלם עבור הפחת , האם עלי להמשיך את הדיון עם הספק שתכלס אין לי איתו שום קשר עסקי, אני רכשתי מאתר והאתר הזמין ממנו אלו שני בתי עסק שונים לגמרי מה גם שבאתר שרכשתי יש להם מוצרים מכל התחמים לבית לספורט מוצרי חשמל ועוד בקיצור האם הספק הוא בכלל גורם שיש להתייחס אליו במסגרת העסקה שלי ? או שעלי לפנות אך ורק לבית העסק שממנו רכשתי ושהוא יסגור את תנאי הביטול מול הספק שלו ? תודה מראש
שלום,
העסק שלך הוא עם החנות ממנה רכשת את המוצר.
החנות צריכה לנהל מו"מ מול הספק ולא את.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר