בוקר טוב,
אז המקרה שלי הוא כזה.
בתאריך ה 22/9 שילמתי במזומן למוסד לימודים מסוים.
סך 4,500 ש"ח להתחלת לימודים שכרגע רק נדחית ונדחית עקב הקורונה, באותו היום המנהלת חשבונות לא הייתה כדי להוציא לי קבלה אך הובטח לי שישלחו לי באותו היום מאוחר יותר/יום לאחר מכן ולא קרה.
ומאז אני מתקשרת לשאול ובין לבין שולחת וואטספ לבדוק מה קורה עם הקבלה שלי, וכל פעם עונים לי תשובה אחרת ומבטיחים שישלחו.
ביקשתי טלפון של מנהלת המקום שהיא גם במקרה המנהלת חשבונות, לשאול מה ההתנהלות הלא תקינה הזאת, התקשרתי אליה בתאריך 15/10 למה צריך לקחת יותר מחודש כדי להוציא קבלה, והיא ענתה לי שהיא תשלח לי בערב (יש לי שיחה מוקלטת) וכמובן שהיא לא שלחה.
התקשרתי אליה שוב בתאריך ה-19/10 היא לא ענתה ולא חזרה אליי.
שלחתי לה הודעה בוואטספ, היא אמרה שהיא מצטערת ושהיא תעביר לי עד סוף שבוע, הגיע סוף שבוע הם כמובן לא שלחו לי כלום, הפקידה אומרת שאין לה מה להגיד לי ואין לה איך לעזור לי ומציעה לי להתנהל רק מול המנהלת.
מה עושים במצב כזה?
האם אני יכולה לדרוש את כספי בחזרה?
שלום,
בהתאם למתואר את רשאית לקבל את כספך בחזרה.
באם אינך מצליחה להגיע לפתרון מול מקום הלימודים בעצמך - אני מציע להשתמש בשירותי עורך דין כדי שיפנה אל מקום הלימודים באמצעות מכתב התראה לפני תביעה ויפעל לביטול בשמך העסקה והשבה כספית.
ככל שאת מעוניינת בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי - את מוזמנת לפנות למשרדי ואשמח לעזור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר