שלום רב,
במסגרת ניסיוני ללמוד בארה"ב אני עושה את מבחני ה-TOEFL וה-GRE. עשיתי כבר את שניהם פעמים. לאחרונה פג התוקף של מבחן הTOEFL שלי, לכן קניתי אותו שוב בתקווה לגשת אליו שוב. קניתי מבחן בית, כתוצאה מהקורונה. כשהגעתי למבחן הסתבר שאסור לעשות אותו עם מחברת ריקה וחובה עלי להיות עם לוח, דבר שלא צוין לפני המבחן בשום מקום. כתוצאה מכך לא יכולתי לגשת למבחן. דיברתי מאוחר יותר עם החברה טלפונית, הם פשוט אמרו לי לקבוע מבחן חדש ולבקש זיכוי על הקודם. עשיתי כך, קיבלתי את הציון שרציתי והתקשרתי כדי לקבל את הזיכוי. דיברתי איתם טלפונית, הסברתי להם מה קרה, והבטיחו לי זיכוי תוך 5 ימים. הדבר לא קרה ולאחרונה חויבתי, התקשרתי אליהם שוב והם טענו שמישהו מוסמך יותר לא אישר את זה, לאחר דין ודברים איתם הם גם טענו טענה שקרית שלא הייתה לי תעודת מזהה במבחן - דבר שאינו הגיוני כי כל התעודות שלי בתוקף, המבחן היה בבית ולמבחן הבא הגעתי עם לוח מחיק (דבר שלא הייתי יודע אם לא הייתה לי תעודה). החברה סירבה להחזיר לי את כספי. האם ניתן לתבוע אותם? מדובר באלף שקל, ולא בא לי לוותר על הכסף הזה.
שלום,
בהתאם למתואר ומשהבטיחו לך לקבל זיכוי ולמרות זאת לא קיבלת את הזיכוי, אתה רשאי לתבוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר