היי,
התנתקתי מחברת תקשורת לאחר 3 חודשים שלא הוחזר להם הציוד (תואם תאריך להגעת נציג שיקח את הציוד אך לא הגיעו לקחת בטענה שזה לא נכון) הורידו מחשבון הבנק שלי ללא הודעה מראש 3500 ש"ח. תואם נציג שיגיע לקחת את הציוד אך הוא לקח רק חלק (בטענה שזה מה שאמרו לו ולא יכול לקחת מה שלא רשום לו) נלקח להם המשך הציוד ע"י אח שלי נאמר שלי שלאחר החזר מלא של הציוד אקבל את הכסף תוך 3 ימים.
לאחר 3 ימים יצרתי קשר עם החברה ונאמר לי שזה לא נכון ורק לאחר 7 ימי עסקים בתום ה-7 ימי עסקים נאמר לי שזה יעבור לאחר שתיסגר החשבונית ב-1 לחודש וישלח בצ'ק ובמידה ואני יעביר להם כרטיס אשראי אקבל את הכסף לאחר סגירת החשבונית.
לאחר סגירת החשבונית התקשרתי לבדוק מה קורה עם הכסף ונזכרו להגיד לי שיש חלק שלא הוחזר ולכן לא הראה את הכסף עד שאני אחזיר את הכול.
אני מנהלת איתם כבר עשרות שיחות שבכל פעם מישהו אחר אומר משהו אחר ואין מענה רלוונטי מצידם מפסידה שעות עבודה כדי לדבר איתם משאירה את בני הבית שלי כדי לקחת או להחזיר להם את הציוד ועדין אין התייחסות מצידם או ניסיון לעזרה אמיתי.
איך אפשר לעזור?
שלום,
קראתי את סיפור המקרה.
את מוזמנת לפנות למשרדי לצורך קבלת ייעוץ, סיוע וטיפול משפטי בעניינך.
השירותים בתשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר