שלום,
ישנו שכן שהפריע לנו בקביעות בשעות לא מקובלות ולא התייחס לבקשותינו המנומסות. בצר לנו ,שקלנו לפנות לבימ"ש תביעות קטנות בנידון - בטופס תביעה נדרשנו בטופס למלא ת.ז של אותו שכן - לשם כך פנינו למשרד הפנים עם בקשה לאיתור מען, כמו כן ציינו את הסיבה לבקשת ת.ז שלו: שתהיה לנו האפשרות לתבוע אותו בבימ"ש תביעות קטנות אם המצב יחמיר- ואז קבלנו את המידע אודות אותו השכן שמפריע כולל ת.ז שלו. רצה הגורל ובטרם פעלנו משפטית יומיים אח"כ פגשנו בו באקראי ולראשונה הצלחנו לדבר אל ליבו והרעשים מצדו פחתו משמעותית. אנו מעוניינים לבטל במשרד הפנים את הבקשה לאיתור מען - אני לא מעוניינת שפרטי האישיים (שם ת.ז שלי שם האב וכו) יופיעו בהקשר של אותו שכן - בטח ובטח אם העניין כבר נסתיים ברוח טובה. האם בדומה לביטול תלונה במשטרה ישנה אפשרות לביטול הבקשה ולמחיקת שמי בהקשר של אותו שכן? ואם לא - האם מותר לנו לבקש לצלם את אותו טופס בקשה או האם אפשר לדרוש ממשרד הפנים שיתנו לנו לציין על גבי הטופס שאין לנו עניין משפטי עתידי בנושא יותר? האם ידוע לך אם אחת לכמה שנים הם מוחקים טפסים מסוג זה או שזה יישאר שם לדיראון? בתודה רבה.
שלום,
שאלתך אינה שאלה משפטית. אני מציע לך לפנות בעניין זה למשרד הפנים.
אני מניח שאם תבקשי במשרד הפנים יבטלו לך את הבקשה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר