תודה על התגובה המהירה, ממש כיף שיש פורום כזה כל הכבוד, איך אני תובעת על סילוק מטרד? אני צריכה עו"ד? זה בבית המשפט בתל אביב? וחוץ מזה אין אופציה שהמצב יהיה יותר גרוע מזה, שכחתי לציין שהוא כל הזמן מאיים עלינו.
הלוואי ויכולתי בדרכי נועם, הם לא משפחה כזאת, פניתי אליהם פעם כשהבן שלה פגע לי בקטנוע (ממש הרס לי את הכסא, שבר לי את המראה וכו') והבן הודה בפני בעלי, הוא היה בערך בן 12, פניתי להורים לא בכוונה לבקש תשלום אלא שזה יפסק, אז הם התחילו לצעוק עלי וקלל אותי. על זה לא ניגשנו למשטרה כי הוא היה ילד, ולא חשבנו שהמצב יגיע למה שהוא היום, אף פעם לא נתקלנו בדבר כזה. אנחנו לא מדברים איתם, לא עונים לקללות, או ליריקות ועדיין זה לא מפסיק, מה שהכי קשה שזה ליד הילדים שלי.
למען האמת איני מבינה כיצד אתם מצליחים לחיות עם התנהגות זו שאינה נסבלת ואף אדם אינו ראוי לקבל יחס משפיל ומאיים כזה.
האם שקלתם לעבור דירה ?
לגופו של עניין,
נסו למצות את העניין עם המשטרה. כל הזמן תגישו תלונה - איום = תלונה. שריטה = תלונה. רעש בשעות חריגות = תלונה.
תתחילו למרר להם את החיים עם שוטרים.
לצערי איני בטוחה שזה יביא לסוף האפיזודה ואולי אף יחריף העניין.
מבחינה אזרחית, ממליצה לפנות לעו"ד לקבלת ייעוץ וייצוג משפטי בעניין הגשת התביעה.
מכל הלב - מאחלת שקול זעקתכם ישמע !
שבת שלום !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
לגבי העברה, לא כדאי לנו למכור כי האיזור בפינוי בינוי, מעבר לזה זה פרוצדורה ארוכה של מכירה וקניה (אני גם בהריון אז אין לי ממש ראש לזה)
חשבנו על לשכירות, הפחד שלי שהוא יעשה גם את המוות לשוכרים שלי.
לגבי פנייה למשטרה, אז זה מה שאנחנו עושים, לגבי הרעש אף אחד לא מטפל בזה בגלל שזה לא בין 2-4 ולא אחרי 11 בלילה, לפעמים הוא מדליק בשעות האלו, אבל עד שהם מגיעים הוא מכבה.
חשבתי על בדיקת רעש, כי כשאני בבית, אני מרגישה שהקירות שלי רועדים, וכאילו אני צמודה לאולם אירועים.
את יכולה להמליץ לי על עו"ד שמטפל בבעיה מהסוג הזה!
כי חיפסתי באינטרנט ולא ממש מצאתי
ושוב ממש תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר