שלום רב, העסקתי מעצבת פנים לעיצוב דירתי. לימים, לאחר שרשרת של טעויות וליקויים, התברר לי גם שתיק העבודות שהציגה בפני (נשלח אלי במייל וגם תוכן אתר האינטרנט השיווקי שלה) כולל עבודות אשר כלל אינן שלה ולוקטו מרחבי האינטרנט.
מה העילות לתביעה ומה הם סיכויי ההצלחה?
שלום,
1. כיוון שאינך עורכת דין, אינך צריכה להציג (בתביעה קטנה) עילות לתביעה אלא בעיקר להציג את סיפור המקרה והראיות הרלוונטיות שיש ברשותך להוכחת טענותיך.
2. בכל מקרה על מנת שאוכל להשיב על שאלותיך לרבות סיכויי הצלחה, עליי להכיר לעומק את סיפור המקרה ולעיין בראיות הרלוונטיות שיש ברשותך להוכחת הטענות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
