אני מחוברת לאינטרנט דרך חברת נטויז'ן משנת 2006. את החיוב ראיתי דרך הבנק. מכיוון שהסכום אינו גבוה, מעולם לא ייחסתי משמעות כלפיו. לפני מספר חודשים התקשרתי כדי לדעת באיזו תכנית אני וגיליתי שאני מחוברת לאתר gamer. מעולם לא שמעתי עליו ולא נכנסתי אליו. ביקשתי שינתקו אותי, אך גם זה לא קרה עד לחודש מאי 2010 כאשר התקשרתי בשנית. כמו-כן החברה הסכימה לזכות אותי בשלושה חודשים נוספים. אני הבעלים היחידים של המנוי ומעולם לא אישרתי את שירות gamer. כמו-כן ביקשתי מהם הוכחה (הקלטה/חתימה) לכך שהצטרפתי לשירות וכן שיראו דרך רישומי האינטרנט שלהם שמעולם לא נכנסתי לאתר. לא קיבלתי מענה לכך. האם אפשרי לקבל החזר על כל הזמן ששילמתי לשווא?
לילה טוב,
ממליצה לפנות בכתב אל החברה ולתאר את שתארת בפנייתך זו. הביעי את מורת רוחך והדגישי את העובדה שמעולם לא היתה לך יד בדבר.
דרשי בנוסף לביטול השירות זיכוי מלא עבור כל החודשים בהם נגבה מימך כסף עבור שירות שלא ידעת על קיומו ומעולם לא רצית בו.
דרשי לראות הוכחה שההתחברות לשירות היתה ביוזמתך/בידיעתך/ברצונך.
צייני שהעתק מהמכתב מופנה למשרד התקשורת ולמועצה הישראלית לצרכנות.
בפועל שלחי באמת העתק ממכתך לגורמים אלו.
אם לא תצלח דרכך, יש לשקול פניה להליך משפטי.
לא לוותר ! בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר