שלום רב! בשנת 2008 עשיתי שידרוג של מכשיר סלולארי בחברת פלאפון. למעשה, חבילת שיחות היתה אמורה להשאר זהה והוחלף רק המכשיר . כמו כן, וניתן גם מספר חיוג שונה. בגלל שחיובים עבור שימוש בפלאון ירדו מהכרטיס וויזה עסקי של בעלי, לא הצלחתי לעקוב אחרי החיובים. רק החודש התברר לי שמספר הטלפון הקודם בכלל לא נותק ובעצם שילמנו במשך 1.5 שנה עבור שני מספרי טלפון ושני חבילות שיחה שהיה שימוש רק באחד מהם, החדש. הטלפון הישן כולל מספרו הוחזר וכלל לא היה בשימוש. בשירות של פלאון טוענים שהם לא מחזירים לי כסף עבור תשלומים בגין "שימוש" של מספר שלמעשה לא היה קיים. לטענתם, זו היתה אחריותי לבדוק את החיובים. ברמת העיקרון אני נוטה להסכים אתם, אבל לדעתי היתה כאן גם רשלנות של סוכן מכירות שלא עשה לי שידרוג בצורה נכונה ולא ניתק את הקוו הישן. אם ניתן לעשות משהו בנדון?
אני מודה מראש. בכבוד רב
שלום רב,
ממליצה לפנות בכתב אל החברה לתאר את שתיארת כאן בפנייתך. להדגיש את אחריות הסוכן שטעה ועל חובתה של החברה לקחת אחריות על טעויות נציגיה/עובדיה.
אין ספק שהכי קל להאשים אותך ולטעון שיכולת למנוע זאת קודם אולם אם מלכתחילה היה נוהג הנציג כדבעי נהיר לכל דלא היית מגיעה למצב זה.
דרשי קבלת מלוא כספך.
צייני שהעתק ממכתבך ישלח למפקח על חברות הסלולר במשרד התקשורת ובפועל שלחי לו העתק.
ממליצה שאם יציעו החזר נמוך מכך שקלי הצעתם מאחר ואכן יש לך אחריות מסויימת....
מאחלת לך הצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר