שלום רב , סגרתי עסקה עם תשלום בהוראת קבע לשנתיים במכון לייזר . לאחר כשבועיים וללא קבלת טיפול שלחתי הודעה על ביטול עסקה. המכון אישר את הביטול אך במשך 3 חודשים התשלום לא הפסיק לרדת בטענה שלא חוזרים אליה מחברת ההוראות קבע . לאחר שירד סכום לא מבוטל במשך כמה חודשים ביצעתי טיפול לייזר אחד ולאחר מכן עוד אחד שבו פגעו לי בקעקוע שחשוב לי מאוד . יש תמונות של שלפוכית שנוצרה לי ולאחר מכן גרד וכאב קל. כיום יש רק נקודות שחורות בולטות יותר בקעקוע ואני צריכה לבצע תיקון. בעקבות כך אני לא סומכת על המכון ורציתי לבטל את העסקה ולשלם על הטיפולים שביצעתי ולקבל החזר על היתרה כ1500ש"ח. מאז שביקשתי זאת בעלת המכון לייזר רק צועקת עליי וקוראת לי שקרנית ומאיימת שאם אני לא אסדר את ההוראת קבע היא תתבע אותי על הוצאת דיבה (התלוננתי רק אצלה לא פרסמתי זאת באף מקום) . אני לא מוכנה לבצע אצלה טיפולים כי אני לא סומכת על הצוות שלה שלא יפגע לי בקעקועים נוספים . היא מצידה רוצה לתבוע אותי על הביטול עסקה. מה ניתן לעשות ?
שלום,
אני מציע לנהל שיח (מו"מ) עם המכון.
את תציעי לשלם למכון בעור הטיפולים שביצעת ועל היתר תבוטל העסקה והוראת הקבע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
היי , הצעתי זאת למכון היא לא מוכנה היא רוצה לתבוע אותי על הפרת חוזה אבל אני מפחדת לבצע במקום כזה וגם היא שולחת לי הודעות ואיומים על תביעה ובמיוחד שבעבר ביצעתי טיפולי לייזר ואף פעם לא פגעו לי בקעקוע . האם היא יכולה לתבוע אותי על הפרת חוזה ולזכות בתביעה ? אני רוצה את ההפרשים כי שילמתי הרבה יותר ממה שמגיע לה על 2 טיפולים.
שלום,
אינני יודע לנתח משפטית את העניין לםי סיפור המקרה.
מן הסתם וככל שאת אכן מפרה הסכם - יש לה עילה לתביעה.
ככל שאת מעוניינת בייעוץ, סיוע וטיפול משפטי - את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר