טכנאי הגיע להתקנת מוצר חשמלי. אמר חי במועד ההתקנה שאני חייבת לרכוש ממנו לצורך ההתקנה מסנן מים ב 600 שח ועוד מגן חשמלי ב 600 שח וכן איזה חומר ניקוי ב 100 שח כל אחד שחובה לעשות בו שימוש מיידי חצי שנה לשמירה על המוצר. ובנוסף עוד 1500 שח לצורך הגדלת באחריות ל6 שנים. איכשהו הוא המליח לשכנע אותי שאם רני כבר חייבת לשלם לו למעלה מאלך שח נוספי מה זה עוד אלף תמןרת הגדלת אחריות. בפועל קיבלתי חשבונחת בה רשוח הגדלת אחריות לשנתיים ועוד כל מיני מיצרי נקיון שכלל לא הייתי מעוניינת לרכוש. אני חשה שהוניתי ממש, איך אני יכולה לקבל את כספי חזרה?
שלום,
את מתארת מקרה שבו עשית עסקה מול חברה מסוימת. טכנאי מטעמה הגיע להתקין את המכשיר ובנוסף להתקנה גם הצליח לשכנע אותך להוציא כספים נוספים.
האם מדובר בכספים נוספים שגובה הטכנאי עצמו או שזה חלק משירותים מורחבים של החברה ?
יש כמה אפשרויות לביטול, אך עליי להכיר את סיפור המקרה במלואו לרבות עיון במסמכים וראיות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר