שלום שמי חן
ביצעתי עסקת ליסינג מסוג רכב צרי טיגו 7 היברידי פלאג אין .ליסינג פרטי שילמתי מקדמה 8900 .בתאריך 16/04/2025 בשעה 11:00 בבוקר קיבלתי את הרכב עם נהג שהגיע עד לפתח ביתי למסור לי את הרכב .
אנחנו שומרים שבת אך האוטו היה בשימוש יום וחצי . בתאריך 19/04/2025 מוצאי שבת יצאתי עם הרכב לחגוג את חגיגות המימונה אצל משפחה בדרך אולי נסיעה של כמה רחובות מפתח הבית הרכב שבק חיים באמצע רחוב למזלי לפני ששבק חיים הצלחתי לדרדר מעט בשביל לא לחסום נתיב מעבר כמובן שמשטרה הגיע למקום לבדוק ולנסות לסייע ויש פתחתי קריאה בפריסבי .נאמר לי שגרר יכול להגיע רק בשעה 3:30 בלילה ונאלצתי להמתין ליד הרכב כי הוא לא ננעל עד 1:30 בלילה עוגמת נפש גדולה . לאחר שצלצלתי שוב לשירות לקוחות אמרו לי לעזוב את הרכב ללכת הביתה ושהגרר יצור איתי קשר . זה מה שקרה .
האוטו נלקח ומאז אני מבקשת לבטל עסקה מושכים אותי רשמתי מייל
הסברתי את הסיפור
אומרים לי שיחזרו אלי ולא חוזרים
לא יודעת מה עם הסטטוס של הרכב מעט שנכנס למוסך מורשה של צרי בינתיים אני צריכה לשלם על 16 יום שהאוטו לא היה ברשותי בנוסף צריך לשלם לפי חוזה את המקדמה .
אני מאוכזבת ברמות מהשירות לקוחות . אני לא מצליחה להבין איך אני יוצאת מזה
שלום,
קראתי.
את מוזמנת ליצור איתי קשר לצורך קבלת ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר