שלום
לפני מספר שבועות הגעתי לפגישת ייעוץ בקליניקה שמטפלת בפטרת ציפורניים.. במהלך הייעוץ הוצעה לי סדרה של 10 טיפולים בעלות של 3,200 ש״ח.
הסכמתי להתחיל כבר במהלך הייעוץ את הטיפול הראשון.
במהלך הטיפול המטפלת פצעה אותי באחת מהאצבעות וגרמה לדימום.
ביציאה מהטיפול הוגש לי חוזה, שבין הסעיפים שבו, מופיע סעיף שאומר שבמקרה של ביטול עסקה על טיפול יתומחר בכ 900 ש״ח.
לא ייחסתי חשיבות וחתמתי.
גם בטיפול השני הופניתי לאותה מטפלת וגם אז היא פצעה אותי באחת מהאצבעות.
הפציעות גרמו לי לעורמת נפש וקושי בשימוש בנעליים סגורות, מה שמחייב אותי במסגרת היומית.
בטיפול השלישי הופניתי למטפלת שונה והיא טענה שאני לא אמור להסכים לשלם על טיפולים שבהם נפצעתי עקב רשלנות.
כשפניתי לשירות לקוחות, פירטתי את השתלשלות העניינים וביקשתי פיצוי נעניתי בתגובה ״אין פיצוי״.
ביקשתי לבטל עסקה מתוקף חוסר הרצון של הרשת לעמוד מאחורי הטעויות של העובדת שלהם.
הם מצידם התעקשו שביטול עסקה נעשה רק בהתאם לחוזה.
השאלה אם זה קביל, מה אפשר לעשות מבחינה משפטית ומה הסיכויים.?
תודה.
שלום,
1. בהתאם למתואר חתמת על הסכם הקובע קנס בשל ביטול עסקה באמצע התהליך ועל כן, על הצדדים לפעול בהתאם להסכם לרבות נושא ביטול עסקה.
2. אין קשר בין רשלנות אשר גרמה לנזקים ועוגמת נפש לבין ביטול עסקה. ככל שנגרמו לך נזקים ועוגמת נפש בגין רשלנות (ורשלנות יש להוכיח) ועניין זה לא מצוין בהסכם ביניכם, אתה רשאי להגיש תביעה בנידון.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר