בתחילת מרץ 2025, רכשתי באמצעות אתר האינטרנט, סיור ל-2 משתתפים מאדם שעורך סיורי אוכל ותרבות וכן מוצר מזון קטן שהוא היה אמור לספק לי במועד הסיור. סך הרכישה 864 ש"ח. בעבר השתתפתי בסיור אחר שלו ובמיזמים שהוא עורך מעת לעת. הוא עדכן שהסיור נדחה בשל המצב הבטחוני ששרר באותה העת ושיעדכן על מועד חדש לכשיתאפשר. כעבור כחודש פניתי אליו בווצאפ ושאלתי מתי יתקיים הסיור ומאז אינו משיב לי, למרות שםניתי אליו שוב ושוב בתדירות של אחת לשבועיים/חודש, כולל השותף שלי שהיה אמור להצטרף לסיור ושהוא השיב לו ואמר שיצור אתי קשר בערב. חלפו 3.5 חודשים מאז ההזמנה וחודשיים מפנייתי הראשונה והוא לא עונה לי. אין לי כל רצון להשתתף בסיור, לכשיתקיים ואתמול כתבתי לו זאת, אך אין כל מענה. האם אני יכולה לתבוע אותו ? האם הוא חייב להשיב לי את כספי? תודה
שלום,
בהתאם למתואר יש לך עילה לתביעה כנגדו, כיוון שהוא חייב להשיב לך את כספך ועל כן את רשאית להגיש תביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 053-8007683
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר