שלום..בגלל הנשירת שיער ומרא לא אסטתי הזמנתי תוספת שיער באחד המרכזים מאוד מוכרים בארץ.אחרי כמה שעות שהיתי במרכז בחרו לי תוספת שלא מתאימה לי בגדול לא מחזיקה ונופלת מאראש. ולא מחזיקה בכלל עקב מידות לא נכונות ואיאפשר להשתמש איתה.פניתי למרכז לתוספות שיער ואין להם פתרון אחר וגם מסרבים להחזיר לי את הכסף.נאמר לי שאני חתמתי שהמוצר מתאים לי. חוץ מזה בהסכם אין אחריות .לא יכולתי לדעת אחרי התאמה אחת שהמוצר לא מתאים לי... התקשרתי אליהם למחרת, אבל הם דיברו אליי בגסות רוח ואמרו שאני בחרתי במוצר .. התקשרתי שוב ושוב..כתבתי מכתב בדואר רשום ולא קיבלתי תשובה בכתב. הם התקשרו ודיברו איתי בדיבור גס..יש לי הקלטות. אני פנסיאונרית ושילמתי 10.000 שייח אני לא יכולה להשתמש במוצר שאני כל כך זקוקה בו. אני נמצאת היום במצב חוסר ביטחון ולא יכולה לצאת מהבית בגלל בעיה אסתטית .האם לכתוב לחברה שוב מייל ולבקש החזרת כספים ? האם אני יכולה לתבוע אותם בבית משפט או קודם לפנות למועצה לצרכנות? הסיפור זה נמשך כבר חצי שנה. רוצה לציין שהיה לי קשה לקרוא את הסכם בזמן חתימה מכיוון ש יש קושי עם עברית וקארתי רק חלקי.תודה רבה
שלום,
ככל שפנית לחברה לצורך ביצוע תיקונים או ביטול העסקה ולא התייחסו אליך, את רשאית לפנות לעורך דין כדי שיפנה בשמך באמצעות מכתב התראה.
אפשרות נוספת היא להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות אך הייתי ממליץ לך טרם הגשת התביעה להתייעץ עם עו"ד ולבדוק איתו האם יש לך עילה לתביעה.
ככל שאת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך - את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר