קראו לי ל recall בצמפיון מוטורס , פולקסווגן. מדובר לכאורה בבדיקת כרית אוויר בהגה. כבר לפני שנסעתי, אמר לי חבר שיש שיש בזה "עקיצה" כי יש תופעה כזאת של מקצת היבואנים... החבר צדק....לכאורה במוסך של היבואן "מצאו" לי תקלה שלא היתה קודם בוודאות. דרשתי כי יתקנו כי הם אשר גרמו לתקלה כי קשורה במישרין ל recall , והם התחמקו בתירוצים שונים שאין להם בסיס. או שהמכונאי התרשל וגרם נזק בתום לב, או שחלילה מקווה שפחות סביר , כי נוספה תקלה על ידם כדי שאשלם על תיקון הנוסף. אחרי שביזבזתי מעל 6 שעות אצל היבואן....שלא הצליח לתקן לדבריו.....אני לקחתי את הרכב למכונאי פרטי מטעמי והוא הסביר לי במפורש שתקלה זאת היא בגלל שנגעו בחלק מסויים לצורך ה- recall. פניתי בכתב לצ'מפיון ולא ענו. פניתי למוסך צ'מפיון שקילקל והם התחמקו בנימוס ותירוצים, נכון לעתה. מדובר בנזק שאצל מוסך מורשה של היבואן יעלה לתקן כ- 3400 ש"ח , ואצל מוסך "עממי" יעלה קצת מעל אלף ש"ח. לכאורה צ'מפיון בונים על "שיטת מצליח" כי לא ייתבעו אותם בשביל 3400 ש"ח , או אולי כן,,,, להוסיף לתביעה את השעות הרבות שבזבזתי בשל כך ולהגיש אולי לתביעות קטנות או לחלק מתביעה ייצוגית נגד צ'מפיון. רק במוסך של צ'מפיון הם החזיקו אותי כמעט יום שלם עד ששחררו את הרכב, למרות שהיה לי תור מסודר והגעתי בזמן ובדיקת recall צריכה לקחת 15 דקות לכל היותר. הכל לכאורה כמובן.
שלום,
קראתי.
איך אני יכול לעזור ? מהי שאלתך בעניין ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר