שלום וברכה
שלשום קניתי בלחץ מצד האיש מכירות שאינו דיברתי קורס מסחר במזון בשווי של כמעט 24000 ש"ח ביקשתי פרטים נוספים שהיו קריטי ם עבורי על מנת להחליט שבאמת הקורס מתאים לי והוא אמר לי שאשלם ומחר אקבל את כל התשובות מהמדריך ליווי . למחרת דיברתי עם המדריך ליווי והוא ענה שהוא לא יודע לענות לי . אמרתי לו שאני לא מעוניין להתחיל את הקורס בכלל עד שלא אדע בודאות איך זה עובד והוא הפנה אותי לרו"ח של החברה שגם איתו שוחחתי והוא לא ידע לענות לי. החלטתי באותו רגע שאיני מעוניין בקורס ושהוא לא מתאים לי ואין באפשרותי לעשות אותו . יש לציין שלא התחלתי ולא ראיתי שום שיעור או שום תוכן של הקורס ממש כלום חוץ מפגישת יעוץ שעליה שילמתי מראש 100 שח. התקשרתי למי ששוחחתי אותם היועצת קורסים המדריך הראשי והמדריך הפרטי שהיה אמור להיות לי ואמרתי להם שאיני מעוניין להתחיל את הקורס ואני רוצה שיבטלו את החיוב ויחזירו לי את הכסף . הכל אחד מהם הפנה אותי לווטסטפ של החברה שלחתי לשם הודעה וגם ניסית פעמים רבות להתקשר ללא מענה לאחר מכן גם כשהתקשרתי אליהם הם הפסיקו לענות . יש לציין שכל זה קרה סיומים הראשונים מהתשלום שנגבה ממני בלחץ במהלך הזום ושלא התחלתי שום לימוד שהו בכלל.
מה עליי לעשות זה מרגיש לי כעושק של ממש. תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר