שלום, יש לי ביטוח משכמתא. קצת יותר מ-7 חודשים שקרו 2 מקרי ביטוח בביתי. שניהם לא טופלו סופית עד נכון להיום. בראשון: ניזוקה דלת, קירות וכבל אינטרנט למחשב. רק הקירות טופלו. שלחתי 3 פעמים הצעת מחיר לחברה כפי שנתבקשתי, ע"מ שיאשרו ולא קיבל.י מענה. אציין שכל הזמן אני פונה לברר היכן הדברים עומדים. היה מפקח שא ר לגבי כבל אינטרנט שהחברה צריכה לשלוח איש מחשבים ולא שלחו בטענה שאין כיסוי ואני טוענת מולם שהכבל היה צמוד למקור פיצוץ המים. מקרה שני: נזילה מאסלה סמויה ורטיבות בקיר כתוצאה מכך. 3 אינסטלטורים נשלחו ולא נתנו תמונה ברורה מה תהליך התיקון.בהמשך שלחו מפקח שפסק שהחברה צריכה לתקן את כל הבעיה מא-ת כדבריו! ואז הגיע אינסטלטור רביעי שפתח בתהליך תיקון.הקרמיקה מתנתקת מהקיר במגע קל של היד, הגבס מתפורר.הבעיה נמצאה בנזילה ממיכל ההדחה. החברה טוענת שאני צריכה לרכוש מיכל הדחה והם ירכיבו אותו, ישימו גבס ואת הקרמיקה שאני סיפקתי להם! מעבר למה שרשמתי בכותרת, אני שואלת: האם אני חייבת לרכוש את המיכל או החברה? יש בפוליסה השתתפות עצמית בסך 250 שח. תודה
שלום,
תחילה אגיד כי לאחר סיפור המקרה, השאלה / שאלות שאת צריכה לשאול הן אחרות.
אני מציע לך להשתמש בשירותי עו"ד כדי לפתור את הבעיות בנכס.
ולשאלתך - לא אינך חייבת לרכוש את המיכל. על החברה לעשות כן. עליך רק לשלם את ההשתתפות העצמית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר