שלום,
אני אתחיל בתקציר: רכישה במרץ, גביית יתר והטעיה במחיר בהחלפה הראשונה. מזרן שני שגרם לכאבי גב וסורב לטיפול בתוך 90 ימי הניסיון. בנוסף לגרירת רגליים של החברה במשך 21 ימים עד קבלת זיכוי על ההפרש בין המזרנים, זיכוי שהתקבל רק לאחר שאני שמתי לב שלא קיבלתי.
עדכון והפרה חדשה מהיום (24.8):
לאחר מעורבות המועצה לצרכנות, הוסכם בין הצדדים על ביטול העסקה ואיסוף המזרן. תואם מועד איסוף להיום (24.8) בין השעות 11:30–14:30.
החברה הבריזה ממועד האיסוף ולא הגיעה.
החברה התעלמה לחלוטין מניסיונות ההשגה שלי – לא ענתה לשיחות טלפון מתמשכות וסיננה הודעות ווטסאפ.
- יש לי את כל ההתנהלות מתועדת מולם כולל השיחת ביטול.
שאלתי המשפטית:
האם אי ההגעה והתנערות החברה מהווים הפרה של הסדר הביטול ונותנים לי אור ירוק לבטל את ההסכמה שלי לפשרה? כרגע אני חושבת להגיש תביעה קטנה על: מלוא סכום העסקה, דמי ההובלה הכפולים, פיצוי משמעותי על עוגמת נפש. ביטול זמן והתנהלות בחוסר תום לב וחוסר קבלת זיכוי מעל הכתוב בחוק.
שלום,
התשובה לשאלתך היא כן.
הצד השני הפר את הסכם הפשרה ביניכם ועל כן את רשאית להגיש תביעה כנגד החברה (גם על הפרת הסכם זו).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר