שלום,
אני אתחיל בתקציר: רכישה במרץ, גביית יתר והטעיה במחיר בהחלפה הראשונה. מזרן שני שגרם לכאבי גב וסורב לטיפול בתוך 90 ימי הניסיון. לאחר גרירת רגליים והתערבות המועצה לצרכנות, הוסכם על ביטול העסקה ואיסוף המזרן. תואם איסוף ל-24.8 (11:30–14:30), אך המובילים הגיעו בפועל רק בסביבות השעה 19:00.
העסקה פוצלה לשני כרטיסים, כולל כרטיס של ביטוח לאומי/חברת שיקום שאינו תומך טכנית בהחזרים. חברת השיקום דורשת אסמכתא לזיכוי, אך מנגד – אירופלקס החלו לסנן אותי באופן מוחלט, חסמו אותי בוואצאפ, לא עונים לשיחות שלי, בבקשות שנציג יחוזר הם עושים צינתוקים, ומתעלמים מהמיילים. הם מוכנים להחזיר לי את הכסף רק לכרטיס ממנו הוא שולם
כרגע נוצר מצב שהמזרן אצלם, יש בידי צילום איסוף חתום, אבל 3,500 ש"ח תקועים ולא ברור היכן הם.
אשמח לדעת מה הצעד הנכון מכאן. פניתי שוב למועצה לצרכנות, אבל אני אובדת עצות לגבי ההתנהלות מולם. האם יש טעם ללכת לתביעות קטנות במצב כזה, ואיך גורמים להם להעביר את הכסף בהעברה בנקאית ישירה?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר