הלכתי עם כלבי קשור ברצועה כפי שנדרש בחוק . כלב גדול שלא היה קשור, כלב עם פוטנציאל פגיעה באדם או בכלב, התנפל עליו לאחר שיצא מחצר ביתו הקדמית ונשך אותו באזור גוף עליון. כלבי נזקק לטיפול רפואי עקב כך .
מה ביכולתי לעשות כנגד הבעלים וכלבו ? האם עליי להגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות לכיסוי עלויות ועוגמת נפש ? האם וטרינריה עירונית יכולה לאסור כלב מסוכן זה ?
תודה,
דני
בוקר טוב,
ראשית הרשה לי להביע את השתתפותי בכאבך וכולי תקווה שכלבך יתאושש במהרה. הסיטואציה שהינך מתאר אינה זרה לי ומי כמוני יכולה להבין לליבך.
לגופו של עניין, בהנחה שפנית לבעל הכלב ומיצית עימו דין ודברים והוא סירב לקחת אחריות על הנזקים שגרם כלבו, עליך כמובן לפנות לוטרינרית העירונית על מנת לוודא שהכלב מחוסן כדבעי וכן להתריע עם מסוכנותו לעוברים ושבים.
במקביל הגש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות על הנזקים שנגרמו בפועל - הוצאה רפואית, תרופות, אובדן ימי עבודה ככל שהיו וכד', וכמובן פיצוי בגין עוגמת נפש.
לא לוותר ! בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
גם הכלב שלי ננשך-הלכתי לתביעות קטנות וזכיתי. הייתי עם חברה שהיא היתה העדה שלי. אם גם לך יש-זה יעזור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר