שלום, שמי דניאל ואני חייל משוחרר וחוויתי חוויה לא קלה של ביטול קורס שעדיין לא בוטל לי.
בתאריך 15.7 נרשמתי בכנס משתחררים לקורס ברמנים בברטנדר
גדי המנכל רשם אותי לקורס החתים אותי על טופס ולא הזכיר שום הטבות או מתנות שאני מקבל בעודי נרשם
לאחר שמילאתי את פרטי האשראי והחתימה שאלתי אותו האם סיימנו ואפשר ללכת והוא אמר לי כן ופנה ללקוח אחר.
(יש לציין שלא קיבלתי שום הטבה\מתנה לא קבלה על תשלום ולא קופי של המסמך שחתמתי עליו)
לאחר שבוע ראיתי בעלון מידע שמקבלים הטבות בזמן ההרשמה
התקשרתי לברטנדר לברר ויואב ענה ואמר לי שכנראה בגלל שהוא מנכל והוא פחות רושם אנשים הוא שכח אך אין בעיה
אני פשוט צריך לגשת לסניף ברטנדר ואני אקבל את ההטבות או אפילו לתת את הכתובת ולקבל את ההטבות הבייתה
שאלתי אותו לגבי ביטול הקורס האם זה יהיה אפשרי אם אני אתחרט והוא אמר שברטנדר הולכים לקראת התלמידים שלהם.
יום חמישי האחרון ב29.7 (בדיוק שבועיים לאחר ההרשמה) התקשרתי לבטל את קורס הברמנים והאם אני צריך לשלם דמי ביטול ואם כן אז כמה.
אותו יואב שוב ענה לי ואמר לי שאין בעיה אבל הוא עסוק כרגע ויחזור אליי ביום ראשון עם הפרטים(כלומר קיבל את ההודעה)
יום ראשון לא התקשרו אליי אז התקשרתי חזרה לברטנדר בסביבות 4 ויואב שוב ענה ואמר שהוא מברר לי כמה זה דמי ביטול
התקשרתי שוב לאחר שעה לברר והוא אמר שאין לו עדיין תשובה ושאני מפריע לו לעבוד ניסיתי לברר מה הוא מנסה לעשות כי הרי הודעתי לו שאין ברשותי את ההטבות
וגם הזכרתי לו שהם לא אצלי.
הוא התעצבן ואמר לי שהמחיר ביטול הוא 450 ש"ח והוא ניסה להוריד לי את הדמי ביטול אבל בגלל ש"הפרעתי לו" הוא לא רוצה לעזור לי ואלו הדמי ביטול
דרשתי שישלח לי את הטופס הרשמה שלי לקורס במייל והוא שלח
ובטופס אין שום מילה על ביטול הקורס או תשלום שצריך לשלם
התקשרתי לומר לו את זה והוא אמר לי שאני חתום על חוזה ואני בכלל צריך לשלם על כל הקורס ושאני חוצפן(דיבר אליי בגסות רוח)
אמרתי לו שאני רק רוצה מכתב של זיכוי לחברת האשראי כי התשלום הראשון נכנס למחרת, ויואב מברטנדר פשוט ניתק לי את השיחה באמצע המשפט.
התקשרתי אליו שוב ושוב הוא דיבר בצעקות ולא כמו שמדברים ללקוח, אמרתי לו את זה והוא אמר שאני לא לקוח כי אני רוצה לבטל ושוב ניתק לי את השיחה
לאחר מכן המנכל גדי התקשר אליי ולא אמר שהוא מצטער על הדברים שיואב אמר לי אלה הצדיק אותו
גדי המנכל אומר שהוא לא מאמין לי שהמתנות לא אצלי(למרות שהוא רשם אותי, ולמרות שאמרו לי לפני שביטלתי שאני יכול לבוא לקחת אותם).
ושאני צריך לשלם על שווי המתנות שהם כיוויכול 450 ש"ח בגלל שאין לי אותם וצריך להחזיר לו
הסברתי לו שוב שאין לי את המתנות אך ללא הועיל ואמרתי לו שאין בכלל סעיף ביטול בקורס ושהוא הופך את ההטבות שאין לי לסעיף ביטול למרות שלא חתמתי על דבר כזה
היום נכנס התשלום הראשון ועדיין אין הודעת זיכוי והם לא התקשרו להודיע לי על ביטול או על משהו אחר
מה אפשר לעשות לגבי ביטול הקורס ועוגמת הנפש שאני חווה?
תודה מראש, דניאל
שלום רב,
ממליצה בחום לפנות בכתב אל החברה ולתאר את שתיארת כאן בפנייתך, יש להדגיש העובדה שלא קיבלת תנה ו/או הטבה. בנוסף הדגש את העובדה שלא קיבלת העתק מההסכם.
דרוש את ביטול ההסכם לאלתר ולא בדעתך לבטל את התשלומים בחברת האשראי.
במידה ודרישתך זו לא תענה ו/או החברה תשאר בדעתה שניתנו לך הטבות ומתנות יש לשקול פניה להליך משפטי.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר