שלום לכולם!
לקחתי קורס במכללה פרטית מסוימת בתחם רשתות תקשורת, הקורס עלה17,000 ש"ח וכלל 61 מפגשים, לאחר המפגש ה 34 הודעת על הפסקת הקורס, לאחר די ודברים עם המכללה הסכימו לתת לי זיכוי על סך 6000 ש"ח לערך. נאמר לי שהם מוכנים שהזיכוי יהיה ניתן להעברה על שם מישהו אחר משום שאין לי רצון לקחת אף קורס אצלם.
מצאתי מישהו שמעוניין לרכוש ממני את הזיכוי.
השבוע נמסר לי מהנהלת המכללה שכאשר משתמשים בזיכוי הנ"ל הם לא מאפשרים להשתמש גם בהנחה המגיעה לנרשם הקורס, ע"ס 2,000 ש"ח. עקב כך הזיכוי שאני מוכר- ערכו יורד ב 2000 ש"ח
האם זה חוקי, אני מרגיש שמנסים לסחוט אותי.
תודה מראש
שלום אבי
קיים טעם לפגם בהתנהלותה של המכללה.
העובדה שהקורס נפסק ביוזמתה של המכללה מעניקה לך זכויות שביכולתך לנצל;
המלצתי הינה כי תשלח מכתב , פרט בו את השתלשלות המקרה. אם רצונך בכך, ביכולתך לדרוש החזר כספי בגין הביטול החד צדדי או לחילופין, במידה שהינך מעוניין בזיכוי, שיהיה זיכוי מלא.
במידה ותגובתה של המכללה אינה לשביעות רצונך, ביכולתך לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות לברור זכויותיך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לעו"ד נבו למפל:
אני חושש שלא הבנת אותי : התכוונתי שאני הודעתי על הפסקת הקורס. השאלה היא אם זה הגיוני שהם יפחיתו מערכו האמיתי של הזיכוי. אשמח אם תתיחס לכל המלל שכתבתי
תודה מראש
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר