שלום,
אני מעוניין להגיש תביעה,בבית משפט לתביעות קטנות, נגד חברת פלאפון (אי עמידה בחוזה מצידם). עכשיו,מה מה אני יכול להפסיד בהגשת תביעה באם לא אצליח להוכיח את צדקתי, ז"א האם פלאפון יכולים לתבוע אותי בחזרה על משהו? והאם עדיף להיעזר בעו"ד לשם כך ?
*. בעיקרון רוב ההקלטות, המתעדות את הפרת החוזה בינינו, נמצאות אצל החברה והם לא מוכנים למסור לי אותם.
אשמח ליעוץ/עזרה.
תודה,
לאון.
שלום לאון
ראשית, אל תחשוש מהגשת תביעה במידה והינך בטוח בצדקתך. אומנם יתכן ולא תצליח להוכיח את תביעתך, כמו כן יתכן וחברת פלאפון תתבע אותך בגין פעולות כלשהן שנעשו בהתקשרות בינכם, אולם זהו סיכון מחושב וטבעי אותו כל תובע נוקט.
במידה ועילות התביעה משפטיות וסבוכות מדי להוכחה עבורך, ביכולתך לפנות לעו"ד שיעזור לך לבחון את זכויותיך. אולם במידה ולדעתך תוכל להעביר את שקרה בפועל בכתב התביעה, אינך צריך עו"ד לשם כך.
בית המשפט לתביעות קטנות נועד לתביעות מעין אלו.
אסמכתאות וראיות רלוונטיות, רבות או מעטות, שיתווספו לכתב תביעה רהוט, ברור ואמין, בהחלט יכולות להוביל לתוצאה הרצויה מבחינתך.
בהצלחה!!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר