בינואר 2008 אני קניתי רכב חדש מסוג קורולה מסוכנות טויוטה בתל חנן ,ועל ההתחלה אני גליתי שהרכב מאבד שמן רב" בכל 5000 ק"מ השמן במנוע מגיע לקו המינימום" חברת טויוטה טוענת שזהו סביר,זה בסדר!,ומבחינת טויוטה אין שום טיפול בנדון!,אני שאלתי מאות בעלי מקצוע,ובעלי רכבי טויוטה מאותה שנת יצור,ומאותו דגם ואיש לא הצביע על אבודי שמן,ואף אני בעצמי נוהג על רכב מאותו דגם במקום עבודתי ואין תופעת איבודי השמן!,ואני שאלתי רבים מהמוסכנקים של טויוטה וכולם אמרו פה אחד שישנה תקלה.שאלתי מה היה קורה עם הרכב באם לא הייתי בודק שמן על ההתחלה ,והתשובה היה הולך מנוע באופן ודאי!,יתרה מי מעוניין לקנות רכב שמאבד כמויות שמן בנוסח ההסברים של טויוטה?!,אני מרגיש שקניתי סוסיתא ולא טויוטה!.
לילה טוב,
מתסכל מאד. מסכימה איתך.
ממליצה לפנות בכתב אל הסוכנות ולתאר את השתלשלות העניינים את העובדה שהתייעצת עם בעל מקצוע ולהתעקש שעסקינן ברכב/מוצר פגום שהינך זכאי לפיצוי / שיפוי / החלפה.
אני הייתי מתעקשת על החלפתו.
מנסיוני החברה תציע לך להביא את הרכב לבדיקה ולתיקון במידת הצורך על חשבונה.
נסה לנהל מו"מ לקבלת פיצוי הולם ותיקון הליקוי לאלתר.
ככל שלא תצלח דרכך ניתן לשקול פניה להליך משפטי ואף להגיש תלונה באיגוד המוסכים.
ניתן לשקול להפנות העתק מהמכתב ליבואן וכן לחברה עצמה בחו"ל.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר