לפני חודשיים יצרנו קשר עם נגר ,ביקשנו ממנו להתקין בביתנו מטבח חדש ואף לדאוג לשיש וכיור. סיכמנו מראש את פרטי התוכנית, סכום הכסף בעבור העבודה חולק לתשלומים ושולם בכרטיס אשראי. מאז ועד היום שוב ושוב דוחה האיש את ביצוע העבודה.
העבודה "נגררת" תוך שאנו חוזרים ומפצירים בו לסיים את העבודה,כפי שסוכם מראש-
אך ללא הועיל, הנגר בשלו לא שועה להפצרות...מתעלם במפגיע, מתחמק, לא עונה לטפונים,
משקר במצח נחושה, חוזר ומבטל מועדים שהוא עצמו קובע ומפר בכל פעם את הבטחותיו לסיים את העבודה. כתוצאה מהתנהגותו אנחנו כבר שלושה שבועות ללא מטבח
(בבית שבו אנו חיים וגם אוכלים) תלויים בו לחלוטין כדי שייסים את עבודתו.
שאלתנו היא מה ניתן לעשות כדי להביא את הסאגה לקיצה?
כיצד ניתן לפעול נגדו באופן משפטי?
נשמח לתשובה מהירה
בתודה מראש.
שלום רב,
יש לשלוח לנגר מכתב רשום ובו התראה טרם נקיטה בהליכים משפטים ופניה לנגר אחר שישלים את העבודה ואת עלותו ישלם הנגר מכיסו.
תתארו את השתלשלות העניינים ואת המצב הבלתי אנושי שאתם חיים. ציינו והדגישו את אי עמידתו בלוחות זמנים ובכך שהתנהגותו מהווה הפרה בוטה של ההסכם בניכם.
תנו לו אורכה של 72 שעות ואם לא יבצע את הנדרש ממליצה בחום לפנות לביהמ"ש בתביעה ובד בבד לפנות לבעל מקצוע אחר שישלים את העבודה. את עלותו תוסיפו לכתב התביעה ודרשו החזר. כמו כן הוסיפו לתביעה רכיב של פיצוי בגין עוגמת נפש.
מאחלת לכם שהאפיזודה האומללה תגיע לקיצה בהקדם.
ניתן לפנות לעו"ד לקבלת יעוץ וייצוג משפטי. לעיתים התערבות שכזו מסייעת להביא העניין לסיום בדרכי נועם ומחוץ לביהמ"ש.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
