ב 29.4.2008 פתחתי חשבון בחברת קישורית מענה טלפוני שעוסקת במענה טלפוני בזמן שאני לא זמין. לאחרונה אני מקבל להודעות שלי מספר של הודעות שקשורות לחברת מזגנים כמו כן לקוחות שלי שפונים אלי לטלפון מקבלים מענה בנושא חברת מזגנים מאחר ואני לא חברת מזגנים פניתי לקישורית לטיפול ונושא זה לא טופל שפניתי שוב באימייל הם לא חזרו אלי. ב 1.9.2010 שלחתי להם פקס שאני רוצה לסיים איתם את השירות, הם חזרו אלי ואמרו לי שאני מחוייב להם לעוד שנה (עד אפריל 2011). אני חתמתי איתם על חוזה ל 4 חודשים באפריל 2008 ואז לא חתמתי איתם על כלום, הם טוענים שזה מתחדש אוטומטית.
השאלות שלי הם:
א. איך עובד נושא האוטמטית הזה?
ב. אני חיי ברמת הגולן ההסכם היה בטלפון דרך פקס, האם אני יכול ללכת איתם לבית משפט באזור שלי?
תודה
גידי
ערב טוב,
לענין הסמכות של ביהמ"ש יש לפנות להסכם ההתקשרות שלך עימם אני כמעט בטוחה שיש סעיף העוסק בתניית שיפוט במסגרתו נקבע לאיזה בימ"ש יש הסמכות לדון בתביעה זו.
על החברה להביא לידיעתך במשך ארבעת החודשים שבסיומם אם לא תודיע אחרת ההסכם יתחדש אוטומטית.
אם עניין זה לא היה ברור וידוע לך מראש ניתן אולי לשקול פניה להליך.
מאידך עילת הביטול שלך בהחלט מספקת וניכר שהם הפרו את ההסכם בצורה בוטה אשר הסבה לך נזקים.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
חברת קישורית החתימה אותי על חוזה ל 4 חודשים 2008. הם טוענים עכשיו שהחוזה מתחדש אוטמטית לשנה, על פי חוק הגנת הצרכן על החברה לצור קשר איתי בדרך כזו או אחרת ולהתריע שהחוזה מסתיים ויחודש אוטמטית. מעולם לא קיבלתי שום טלפון/אימייל/פקס/אס אמ אס/שליח או יונת דואר בנושא!.
אני ב 1.9.2010 שלחתי פקס שאני דורש לסיים את העבודה ביננו, הם מסרבים וכל הזמן מקשקשים לי בטלפון שיש להם חוזה שהוא דרך אגב חתום מ 29.4.2008, על החברה לתת הוכחה שאני באמת אישרתי ב 2009 ו 2010 על חידוש החוזה שכמו שאמרתי מעולם לא יצרו איתי קשר גם דרך טלפתיה. האם אני מהפר את החוק או שקישורית מאחר וכמו שכתבתי מעולם לא יצרו איתי קשר לידע אותי על חידוש חוזה בתקופה הקרובה.
חברת קישורית גרמה לי נזק בזה שלקוחות שלי שחפשו אותי קיבלו מידע על חברת מזגנים כמו כן אותה חברת מזגנים הודעות שלהם נשלחו אלי.
אשמח גם לשלוח את החוזה באימייל
כאמור בתשובתי הקודמת יש לך עילת תביעה כנגד החברה בגין הנזק שגרמו לך והפרת ההסכם מצידם.
בנוסף, לפי חוק הגנת הצרכן באפשרותך לבטל ההסכם בכפוף לתנאים הקבועים בו.
ככל שהינך טוען שאינך מחוייב בהסכם לאור המפורט בפנייתך תוכל לטעון עילה נוספת זו בתביעתך ו/או פנייתך בכתב אליהם ככל שתהא.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר