שלום. קניתי מכשיר פלאפון מחנות בתל-אביב (אני מעכו). המכשיר הגיע ועבד מצויין 6 חודשים ולאחר מכן שבק חיים - לא כתוצאה ממשהו שעשיתי לו. שלחתי אותו חזרה לחנות לתיקון (יש תעודת אחריות) וכבר חודש וחצי שהחנות מטרטרים אותי ואומרים לי להתקשר בעוד יום. כל פעם שאני מדבר איתם (10 פעמים נכון לעכשיו), נאמר לי שהמכשיר בתיקון.... לא אומרים מתי יתוקן ומתי יוחזר אלי.
יש לי מה לעשות? אפשר לתבוע? אני מנהל עסק מכוון וצריך את הסמארטפון בשביל העסק.
אנא עזרתכם
שלום רב,
כאחת שמנהלת את עסקיה באמצעות מכשיר הסלולר שלה ומודעת לתלות האיומה שפיתחנו במכשיר זה הרשה לי להביע את הזדהותי עם תיסכולך והקושי בהסתגלות לתפקד בלעדיו....
בנימה רצינית יותר ניכר שטרם התגבש הנזק שלך במלואו מאחר ולא ברור מהו המועד בו תקבל את המכשיר המתוקן.
ממליצה לא לשבת בחיבוק ידיים ולהפסיק לפנות אל החנות טלפונית אלא להתחיל לשלוח אליהם מכתבים בפקס, במייל ככל שיש ובדואר רשום, דרוש לקבל תשובה מה קורה עם המכשיר ומדוע תיקונו מתארך.
הזהר כי בדעתך להגיש תביעה כספית בגין הנזק הרב שנגרם לך וייגרם בעתיד.
מקווה שמכתבך זה יענה ותקבל את מכשירך המתוקן בהקדם.
ככל שהזמן של התיקון יתארך מעבר לזמן סביר (שלושה חודשים ומעלה) יש לשקול פניה להליך משפטי.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר