שלום אני לקוח בחברת יס כבר מספר שנים לפני כשנה שידרגתי ממיר בעסקה טלפונית ולא זכור לי שנאמר בשיחה משהו על חידוש התחיבות אתמול ביקשתי להתנתק ונאמר לי שיש לי התחיבות לעוד שנתיים ויש קנס יציאה . בקיצור יס טוענת שנאמר לי על חידוש התחיבות ביקשתי לשמוע את ההקלטה של השיחה אך הם לא מאפשרים זאת (רק דרך בית משפט) מה ניתן לעשות? איך אפשר לדעת בוודאות שנאמר לי על חידוש התחיבות ? איך אני מתנתק ללא תשלום קנס יצאה ?
שלום רועי.
ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות. וזאת למרות שאין לך אסמכתאות לטענותיך.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
יס צריכה להשמיע לי את השיחה גם בלי בית משפט? ואם לא אני צריך לתבוע בשביל לשמוע את ההקלטה ? ובמידה ואני תובע וישנה הקלטה כשנאמר בה שיש התחיבות אז אני צריך לשלם את ההוצאות המשפטיות ?
אין דרך לשמוע את ההקלטה בלי בית משפט (במידה ואני טועה בנוגע להקלטה)
שלום רועי.
ניתן לדרוש מהחברה את ההקלטה, אולם מאידך יכולה החברה לטעון כי זהו מידע פנימי שברשותה ולפיכך אינך זכאי לקבלו. דרך המלך לקבל מידע שכזה הינה על פי דרישתו של בית המשפט. בנוגע להוצאות המשפטיות, במידה ואכן קיימת התחייבות ,יתכן והשופט יחשוב שמחובתך לשלם הוצאות. זהו שיקולו של השופט בתיק.
לאור זאת, המלצתי הינה כי תשלח מכתב לחברה, תפרט את השתלשלות המקרה, ותטען כי כי לא זכורה לך כל התחייבות. ביכולתך להוסיף כי במידה והחוזה לא יבוטל, או לחילופין לא תקבל את תמלול השיחה, תפנה לבית המשפט לבירור זכויותיך. הקצב את זמן תגובתה של החברה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
רועי שלום,
אמי ספרה לי את אותו מקרה בדיוק כמו שקרה לך. אני חושש שיש כאן דפוס התנהגות חוזר של חברת יס.
ההיתי מעוניין לשמוע מה עשית ואיך (אם בכלל) נסגר הסיפור.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר