בתאריך 13/9/10 רכשתי סלון, בהזמנה נכתב שהאספקה עד 30 יום.
לאחר שבועיים קיבלתי את הסלון אך 2 מהכריות שהוזמנו (מפורט בהזמנה), הגיעו במידה קטנה יותר ובבד אחר- שונה מאוד ממה שהזמנתי. כבר באותו יום פניתי לחנות ואלו אמרו שאין לי מה לדאוג ואני אקבל אותם בימים הקרובים, לא קיבלתי את הכריות תוך כמה ימים ופניתי שוב. עברו כבר כמעט חודשיים ממועד הרכישה, כשאני מתקשרת לפחות פעמיים בשבוע לחנות ובכל שיחה הם אומרים שתוך כמה ימים אני אקבל את הכריות ושהיה חוסר בבדים שביקשתי וכמובן שמשבוע לשבוע לא קיבלתי את מה שהובטח לי.
בשיחה האחרונה כבר ממש כעסתי מאחר והבטיחו לי שיגיע משלוח ביום שישי, דאגתי שיהיה מישהו בבית ויקבל את המשלוח אך שוב דבר לא הגיע.
אחד המוכרים אמר שהם יפצו אותי- כשביקשתי לדעת במה הוא אמר שבכרית נוספת, כמובן שפיצוי כזה לא סיפק אותי- והמוכר טען שאני סוחטת אותו. היום הם אמרו שהם שולחים לי את זה אקספרס וזה יגיע מחר.
זה איחור של חודש, התקשרתי אליהם המון פעמים, לא נאמר לי שיש בעיה עם הכריות לפני שהגיע הסלון, וכל פעם הרגשתי שעבדו עליי.
כמו כן כל הפעמים דיברתי בנועם וכשבפעם האחרונה צעקתי בטלפון הם התחילו לצעוק בחזרה, להגיד לי שאני משועממת שמתקשרת אליהם וכו'...
האם אני יכולה לתבוע אותם? יש לי את ההזמנה, קבלה על התשלום ופירוט השיחות שהתקשרתי בתקופה האחרונה.
ערב טוב,
סיפורך מקומם מאד, מבינה לליבך...!
ממליצה להפסיק להתקשר אל החנות, לשלוח אליהם מכתב ובו תיאור השתלשלות העניינים ואת הטיפול הכושל שלהם במציאת פתרון בזמן סביר.
ציין שהעתק ממכתבך נשלח אל המועצה הישראלית לצרכנות ובפועל שלח העתק אליהם.
באם לא תצלח דרכך זו יש לשקול פניה להליך משפטי במסגרת הגשת תביעה קטנה כנגד החנות בגין אי עמידה בהתחייבות ופיצוי בגין עוגמת נפש ואובדן זמן הנאה יקר.
לא לוותר ! בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר