שלום רב,
יש לי שאלה בבקשה קיבלתי לפני כמה ימים הזמנה לדיון בבית משפט על קנס של העירייה שלא שילמתי בגלל שלא עשיתי חיסון נגד כלבת לכלבה שלי.עכשיו קודם כל גנבו לי את הכלבה לפני שנתיים וחצי וכך קיימת תלונתי במשטרה מאותה תקופה.דבר שני פניתי לעירייה ונמסר לי שזה לא פוטר אותי מאשמה כי הייתי חייבת גם להם לדווח על הגניבה (דבר שלא ידעתי) בכל מקרה אמרו לי להביא את התלונה של המשטרה לעירייה ואז הם יראו מה הם יכולים לעשות בנדון.בכל תקופה הזאת העירייה לא טרחה לשלוח לי שום מכתב חוץ מהזמנה הזו וגם איזה מכתב אחד שאני חייבת לעשות חיסון מלפני שנה וזה הכל.השאלה שלי אם הם יכולים לחייב אותי לשלם את הקנס על זה שכלבה שלי בכלל נגנבה למרות שלא דיווחתי להם(כי באמת לא ידעתי שצריך לדווח גם לעירייה) חוץ מהמשטרה או שעדיף להגיע איתם לבית משפט ואולי יש סיכוי שהם לא צודקים בכלל?תודה רבה מראש.
בוקר טוב,
ממליצה בחום להתייצב בבימ"ש ביום הדיון עם העתק תלונתך (שאני מקווה שמועד תלונתך הינו בסמוך למועד העלמותה של הכלבה), טרם הדיון עומדים בכניסה לאולם נציגי העיריה, פנה אליהם ובקש לבטל את הקנס, תאר את השתלשלות העניינים והצג העתק התלונה.
ככל שנציגי העיריה לא יסכימו לבטל הקנס ממליצה לדרוש הכרעה שיפוטית ולצורך כך תיכנס לאולם הדיונים ותספר לשופט/ת את סיפורך.
יתכן ובאיזור מגוריך נציגי העיריה אינם ממתינים מחוץ לאולם ביהמ"ש אלא בפנים, שימי לב.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר