קו אגד (בינערוני) שאיסוף הנוסעים הוא בתחנות עירוניות, ובמשך שעה חכיתי בתחנה ועבר רק אוטובוס אחד מפוצץ שהנהג בכלל לא עצר בתחנה, ולפי לו"ז של אגד היה אמור להיות באותו שעה לפחות 5 אוטובוסים (כל 12 דקות), ובסוף לקחתי מונית ספיישל, באיזה סכום כדאי לתבוע את אגד חוץ מדמי המונית, יש לציין שלא נגרם לי הפסד ישירות אבל היה עגמ"נ עצום ותנאי מזג אויר מאוד קשה.
תודה
יוסי
שלום רב,
ממליצה טרם פניה לערכאה שיפוטית לפנות בתלונה אל תלונות הציבור של החברה לתאר את פרטי המקרה לרבות המועד, הקו, השעה, הרחוב. ציין שנאלצת לקחת מונית ספיישל, תאר את עוגמת הנפש והאכזבה שהיתה לך ודרוש החזר עלות המונית וכן פיצוי בגין עוגמת הנפש בסך 500 ש"ח.
ככל שלא נגרם לך נזק ממשי סכום זה המוצע לך הינו סביר ומידתי.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
פניתי אליהם, ואחרי ששלחתי להם העתק מהקבלה של המונית, והם דרשו ממני קבלת במקור, ושלחתי להם, אבל היה בעיה כי הקבלה היה על התאריך ממחרת, כי המונה של הנהג היה שבור אז, והנהג חתם עם פרטיו על הקבלה שהוא נכון לתאריך של אתמול, אמנם מאגד כתב לי שהם לא יכולים לקבל כזה קבלה, ולכן הם החליטו לא לשלם שום דבר, וגם הקבלה במקור לא החזירו לי (יש לי העתק), שלחתי להם שוב מכתב ובו אני שוב מבקש פיצוי ובאם לא שיחזירו לי את הקבלה המקורי, ועבר מאז מעל חצי שנה ולא קיבלתי שום דבר.
בכמה כדאי לתבוע אותם, כולל התהגות מבישה כזאת.
תודה
יוסי
שוב שלום,
איני חושבת שתגובתם מבישה אני סבורה שהם דורשים כמקובל קבלה מקורית התואם את מועד האירוע ומצדיק תשלום.
בלי קשר אכן התנערותם מטענתך וממחדלם מחייב נקיטה בפעולה ואם נסגרה הדלת בפניך ניתן לשקול הגשת תביעה כספית בבימ"ש לתביעות קטנות אך סכום התביעה לדעתי לא יעלה על 500 ש"ח בצירוף החזר עלות הנסיעה במונית.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
האם ניתן לבוע אותם בגין עבירת "הסתרת ראיות", על זה שלא החזירו לי את הקבלה המקורית?
ואם כן בכמה?
תודה
יוסי
תוכל לטעון בבית משפט שמאחר והחברה לא השיבה לך את הקבלה המקורית היא גרמה לך לנזק ראייתי והמשמעות של כך הינה היפוך נטל הראיה. כלומר אם אתה כתובע נדרש לשאת בנטל הוכחת תביעתך אזי מאחר והחברה פגעה ביכולת שלך זו יתכן וביהמ"ש במידה ויקבל את טענתך בדבר אחריות החברה באובדן החשבונית המקורית, נטל ההוכחה להוכיח אחרת יוטל על החברה.
קצת מורכב אך כל שעליך לעשות הוא לטעון בפני ביהמ"ש שהחברה איבדה את החשבונית המקורית שנשלחה אליה ובכך הותירה אותך אל מול שוקת שבורה כשאין בידיך להוכיח את ההוצאה.
בית המשפט כבר יפעל משם....
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר