שלום לכם ותודה מראש..
בחודש 7 2010 ניגשתי למוקד אורנג בחוצות המפרץ בשביל להחליף סוללה לטלפון שיש לי..
הכרתי שם בחור שהוא במקרה חבר טוב לקרוב משפחה שהיה עובד איתו באותו מוקד..
אחרי שיחה קטנה בא הנציג ונתן לי הצעה לקבל את האינטרנט שלהם לתקופת נסיון לחודשיים "חינם"..
תוריד כמה שאתה רוצה הוא אמר לי.. והכל בחינם.. אך צריך להחזיר את האינטרנט לפני חודשיים אם אתה לא רוצה להתחייב...
אמרתי סבבה.. בטוח שזה ללא התחייבות?? אמר לי כן והחתים אותי על טפסים שכן רשום שזה לתקופת נסיון חודשיים וללא התחייבות...
לקחתי את האינטרנט וחזרתי הביתה, אחרי שבועיים וחצי.. ובכדי שלא יהיה מאוחר... החזרתי את האינטרנט כי לא ממש היה לי שימוש בו...
אחרי תקופה של חודשיים.. אני נכנס לחשבון שלי בבנק.. ולתדהמתי אני רואה חייוב של 1468 ש"ח אורנג...
נכנסתי ללחץ כי זכור לי שלא ממש דיברתי!!!
אחרי שיחה עם נציגת שירות היסבירה לי שחייבו אותי בטעות!!!!!! קנס יצאה מהאינטרנט....
ניגשתי לאותו מוקד ושוחחת עם מינהל , הבטיח לי שתוך 3 ימים אני אקבל את הכסף "תאריך 28-9-10 "
באתי אחרי 3 ימים והסברתי למנהל שלא קיבלתי כסף... הבטיח לי שתוך 3 ימים אני כן מקבל... וגם לא קיבלתי!!!
התקשרתי לשירות לקוחות וביקשתי מנהל ... אחרי שיחה ארוכה קיבלתי מנהל.. אך המנהלת אמרה לי שאני כן אקבל את הכסף תוך כמה ימים...!!!
עברו עוד 7 ימים ואין לי כלום בבנק!!!
חזרתי והתקשרתי וביקשתי שוב מנהל.. אחרי שיחה של 30 דקות קיבלתי מנהל והבטיחה לי שהיא תהיה במעקב איתי ,ואיך שהיא רואה במערכת.. הצ"ק כן נשלח אליי לדואר...
זה היה ביום חמשי והבטיחה לי שאם אני לא אקבל את הכסף היום "חמישי" אני אקבל ביום ראשון או שני...
עבר יום ראשון וגם יום שני ושלשי ולא קיבלתי... אמרה לי שהיא תבדוק את הדברים ותהיה איתי במעקב...
אחרי שבוע ימים אותה מנהלת התקשרה אליי ואמרה לי שמשום מה הצ"ק חזר למרות שנתיתי לה את הכתובת המדויקת!!!
ואמרה שהיא תטפל בעניין..
אחרי איזה 3 שבועות " חודש 11 " קיבלתי את הכסף וחסרים 30 ש"ח אמרה שתזכה אותי החשבונית הבאה..!!!
עכשיו באותי תקופה של כל הטרטור שהיה לי שהמענה שלא הולם שקיבלתי... היה הרבה דברים נוספים...
נתחיל בזה שקיבלתי אישור חריג מהבנק להעלות לי את האשראי בתנאי שאל לעבור אותו... אך עברתי בגלל שחייבו אותי בטעות... בגלל זה החזירו אותי לאשראי הקודם...
ובגלל שהחזירו אותי.. חזרו לי הוראות קבע, ביטוח, הלוואות, חשבון "אורנג" וחייבו אותי בעמלות!!!
ב19-10 יום הולדת שלי.. לא היה לי כסף לצאת לחגוג.. ישבתי בבית כמו ילד קטן !!!
נכנסתי לריב עם ההורים כי לא היה לי מה לתת להם בחודשיים האלה בגלל שהחזירו לי את האשראי... והכל בגלל חיוב שגוי של חברת אורנג...
עכשיו אני עובד שתי עבודות כי אני צריך כסף ... ולפני חיוב אורנג הייתי בעבודה אחת!!!
אני רוצה לדעת מה האפשריות שיש לי ..
האם אני יכול לתבוע אותם ולקבל סכום הולם על כל הטרטור והעוגמת נפש והבלגן שהיה לי.. או לכתוב מכתב לתלונות ציבור!!
אני מבקש שתעזרו לי בבקשה .תודה
ערב טוב,
ממליצה לפנות בכתב אל שירות הלקוחות של החברה ולתאר באריכות את עוגמת הנפש שנגרמה לך. ציין את הנזקים וההשלכות של הטעות. דרוש פיצוי.
ממליצה לפנות בתלונה גם אל המועצה הישראלית לצרכנות.
ככל שהחברה תשאר אדישה ותדחה פנייתך יש לשקול פניה להליך משפטי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר