סוכן של פלאפון מחר לי דיל וכחלק מהעיסקה הציאה לי מכשיר רכב מתנה ואמר לי שזו מתנה בחוזה שחתמתי לקבלת המכשיר לא מולא כלום מלבד הפרטים שלי ושלו היום שנה וחצי אחרי אני רוצה לעזוב את החברה אך הם אומרים שאצטרך להמשיך לשלם על המכשיר רכב כי הוא בעיסקת חיוב זיכוי וכך המתנות שלהם עובדות ועל זה חתמתי ביקשתי לראות את העתק של החוזה וראיתי שבהעתק שלהם הסוכן סימן (כנראה אחרי שיצא מביתי) סעיף שאני קונה את מכשיר ועוד הוסיף צורת תשלום 36X18.9 למזלי שמרתי את ההעתק שלי (שבו שום סעיף אני מסומן) פניתי עליהם ובזבזתי כ5 שעות שיחה עימם הדבר נלווה להמון כאבי ראש וכמובן הכל מתועד שלחתי מכתב לתלונות הציבור שלהם והתשובה שקיבלתי שבמידה וישנו פער בין החוזה שלי למה ששמור אצלהם במערכת אזי החוזה שלי אינו תקף וההעתק שלהם הוא ההעתק החוקי. הבנתי שיש לי אפשרות לתבוע אותם אך איני יודע באילו אישומים אשמח לדעת על מה אני יכול לתבוע אותם והאם יש אפשרות שבמשפט יבטלו לי את התשלומים אל המכשיר במידה ואני אעזוב את החברה
תודה אלכס
שלום אלכס,
צר לי לשמוע על מפח הנפש אותו אתה חווה.
בהתאם לכתוב קיימות עילות לזכותך; נראה כי הוטעת על ידי הנציג במעמד החתימה, כמו כן נראה כי הנציג פעל באופן בעייתי ביותר מאחר והוסיף נתונים שלא בידיעתך. לאור האמור, נראה כי קיימות לך זכויות אשר במידה ויוכחו כנכונות, יתבטלו החיובים עבור המכשיר.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר