אני ובן זוגי הזמנו טבעות נישואין לפי מידות שהמוכרת בחנות לקחה לנו והתבקשנו לשלם במעמד הקניה. כשהגענו אחרי 3 שבועות לקחת את ההזמנה,נדהמנו לגלות שהטבעת שלי קטנה בערך ב-7 מידות מההזמנה שנלקחה לי. נורא התאכזבתי אך כיוון שהיינו שבוע לפני החתונה, ביקשנו מהצורף להגדיל את הטבעת, כלומר להוריד שכבות ממנה עד שאוכל אישהו להכניס את הטבעת לאצבע, אחרי 3.5 שעות המתנה בחנות,כאשר הבעלים צועק ומתלהם על המוכרת בחנות שלקחה מידות לא נכונות,קיבלתי את הטבעת ,עדיין קטנה ולוחצת אך מצליחה להיכנס לאצבע. הצורף אמר שאין אפשרות יותר לגעת בטבעת. סיכמתי עם הבעלים שאחרי החתונה ,אגיע לקחת הזמנה חדשה,למרות שזאת כבר לא תהיה הטבעת המקודשת. לתדהמתי אחרי החתונה ניסיתי להשיג אותם עשרות פעמים ללא מענה,לקחנו יום חופש והגענו שוב לחנות והבעלים הכחיש כל קשר ולא הסכים לקחת הזמנה חדשה לטבעת וגם ניתק לי את הטלפון בשיחה כשהתקשרתי אליו. נשארתי עם טבעת נישואין שלוחצת לי על האצבע ולכן אני לא עונדת אותה, אחרי כל התשלום היקר,האכזבה, עוגמת הנפש והפסד יום עבודה ואנרגיות. האם אוכל לתבוע את הבעלים בחנות בתביעות קטנות? חשוב לי לציין כי כל העובדים שלו נורא מפוחדים ממנו ואף אחד לא מוכן לשתף פעולה.
שלום רב,
ראשית מזל טוב !
קראתי בזעזוע רב את פנייתך.
ממליצה בחום לשקול פניה להליך משפטי כנגד החנות.
לא יאומן כיסופר!!!
אשמח לקבלת עדכונים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר