עברתי דירה לפני 3 שבועות ובדירתי החדשה אין קליטה בסלולרי. בסלקום הציעו לי פתרון מסורבל שגם מצריך קניית מכשיר טלפון אלחוטי. אני מעוניין להתנתק מהם בלי לשלם קנס התחייבות. יש הצעות?
האם אמרת כשרכשת את המכשיר היכן אתה מתעתד לגור ? או שעדין לא ידעת על המעבר הצפוי?, אם אמרת ונציג סלקום לא אמר לך כלום לגבי בעיות קליטה באיזור החדש, הרי שקמה לכם, לכאורה, זכות לבטל את השירות, לחילופין הייתי מנסה לבקש מסלקום את המכשיר המיוחד ללא עלות תוך ציון העובדה שאילולא מכשיר זה תיאלץ להתנתק מהם ולעבור למתחרים שכן יכולים לספק שירות עם קליטה ,
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
לא ידעתי לאן אני עובר כשרכשתי את המכשיר.
את המכשיר להגברת הקליטה (X-LINK) הם מסכימים לתת ללא עלות, אבל דרך התפעול שלו היא באמצעות מכשיר טלפון נוסף. האיום על מעבר לחברה אחרת לא עובד עליהם כי הם יודעים שיש לי קנס של אלף ש"ח אם אני מתנתק מהם.
השאלה היא האם יש לי קייס מולם במקרה שהפתרון שלהם לא מניח את הדעת וכרוך בעלות נוספת של לפחות 250 ש"ח.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר