רכשתי מכשיר סלולרי ברשת מירס מכשיר ה- i1 המכשיר יכול לעבוד רק עם רכישת חבילת גלישה בעלות של 60 ש"ח בחודש... לאחר רכישת המכשיר וחבילת הגלישה התחלתי להשתמש במכשיר ולגלוש בו מתוך ידיעה כי רכשתי חבילת גלישה... לאחר שקיבלתי הודעת אזהרה מהחברה " הנך משתמש במכשיר אנדרואיד ללא חבילת גלישה" התקשרתי לחברה על מנת לתהות על דבר ההודעה, תשובתם היתה שאני צודק והנושא יטופל... לאחר כמה הודעות נוספות כדוגמת הראשונה התקשרתי שוב מ"ס פעמים לחברת מירס וקיבלתי את אותה התשובה... רק לאחר כשבועיים הואילו בטובם להתקשר אלי ולעדכן אותי כי הבעיה טופלה אבל בחיוב החודשי אני יראה חיוב על סך 3200 ש"ח בעקבות הגלישה ומיד עם החיוב יופיע זיכוי על אותו הסכום, אז חיוב היה, אך זיכוי... כמובן שלא! גם כעבור שבוע מתאריך חיוב האשראי ולמרות שנאמר לי מפורשות כי חשבוני יזוכה מיד עם החיוב, בעקבות החיוב המיותר ללא הזיכוי המובטח... נותרתי במצב של מינוס בבנק ללא יכולת למשוך כסף וללא יכולת להשתמש בכרטיס האשראי... וזאת לאחר מס פעמים שהתקשרתי לחברה והבהרתי להם את מצבי ושוב אמרו שיטופל... אך לא טופל... שאלתי היא... האם יש לי אפשרות לתבוע את חברת מירס בגין הבעיה הנ"ל? אודה לכם על עזרתכם
ערב טוב,
מסיפןרך ניכר שיש לך עילת תביעה כנגד החברה אולם ממליצה להמתין עוד קצת וליתן לה הזדמנות להשיב את כספך. אם לא תקבל את הזיכוי בטווח של חודש מאז החיוב ניתן לשקול פניה להליך משפטי ולדרוש בנוסף לזיכוי הכספי גם פיצוי בגין עוגמת נפש.
לא לוותר ובהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר