כשמדובר במתן שירות ( כגון קורס לימוד ) האם 2 ימים ( לא כולל ימי מנוחה ) הם בנוסף ל-14 יום לצורך ביטול עיסקה או שהם כלולים בתוך ה - 14 יום? נרשמתי לקורס לימודים והוא נדחה למעלה מפעם אחת ובסך הכול במצטבר מדובר בדחייה של מס חודשים לאחר שבית הספר לא פתח את הקורס בזמן שהתחייב ביקשתי לבטל את העיסקה אך הוא סירב וזיכה אותי רק ב - 40% מגובה העיסקה
כמו כן לא הובא לידיעתי בביצוע העיסקה מדיניות בית ספר בנוגע לביטול עיסקה אלא רק לאחר כשחב האשראי פנתה לבית העסק , מנהלת בית העסק שלחה לי מכתב באימייל ובו צויין כי לא ניתן לבטל את ההרשמה בשום שלב כי התלמיד משריין לעצמו מקום ( אם זה לא תנאי מקפח אז מה כן? ) העיסקה נמצאת בבירור אצל חב האשראי וגם שלחתי בקשת ייעוץ למועצה לצרכנות
מה לעשות? אני כבר דיי מיואשת
שלום פלונית,
ראשית על תתיאשי , בעצמך כתבת שהנושא נמצא בבדיקה מול בית העסק ע"י חברת האשראי.
האם כשביצעת את העיסקה לא חתמת על חוזה / הסכם כלשהו ?,
אם אכן לא הובא לידיעתך מדיניות הביטול הרי שאת זכאית לבטל את העיסקה .
נראה כי בית הספר הפר את ההסכם בכך שלא פתח את הקורס במועד שהתחייב., עצתי לך שתכתבי להם מכתב דרישה לקבלת יתרת הסכום אותו לא קיבלת, קרי, ה- 60 אחוז הנוספים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
היי קודם כל תודה על העידוד , לא חתמתי על שום חוזה הסכם כלשהו
כתבתי למנהלת בי"ס דרישה להחזר מלא בשבוע שעבר ( ביום חמישי ) ואין בנתיים שום תגובה. לא ברור לי אילו מסמכים בית הספר ישלח לחב האשראי לצורך הבירור כי לא חתמתי על כלום. אני לא אתפלא אם הם מעכבים את משלוח המסמכים לחב האשראי כדיי להרויח זמן מועד החיוב שלי הוא ב-15 וכל עוד חב האשראי לא תקבל החלטה בנושא החיוב שלי ירד כרגיל.
שלום פלונית ,
חברת האשראי עושה את הבירור שלה ואכן מחכה זמן מסוים לקבלת תגובה מבית העסק , אם התגובה לא תרצה היא תחזיר לך זיכויי על התשלומים שירדו לך ממועד פניתך אליהם , כך שבנושא זה אין לך מה לחשוש, לגבי המכתב למנהלת , מקווה ששלחת בדואר רשום או ב"מסירה אישית " וכדאי להמתין עוד קצת לתגובתה, אם לא תבוא תגובה מצידה הייתי בהחלט שוקל לפנות במכתב מעו"ד ,
בהצלחה,
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר