יש לי שלל בעיות עם המכשיר ובאג לא מוכנים לזכות או להחליף לי את המכשיר. את המכשיר קניתי אתמולץ פתחתי אותו ומסספר אביזרים.
את המכשיר קניתי בערב 13.1.11. חזרתי לחנות בבוקר אחרי כמה שעות שבהן המכשיר עשה את הבעיות הבאות:
1. לא יציב - עושה איתחול בצורה פתאומית כשעובדים עם התפריטים. גם לאחר שידרוג גירסה
2. רעש מאוורר חזק מאד
3. איבד רשת אלחוטית
4. תמונה מרצדת.
5. חוייה כללית לא טובה של המוצר
6. המכשיר קפא לי פעמיים ורק ניתוק מהחשמל עזר
חזרתי לבאג כשהכל ארוז ואמרו לי שלא מוכנים להחליף לי את המכשיר ולא לזכות אותי עליו מכיוון שהוא נפתח. כן ניסו לעזור לי בחנות והפנו אותי לשרות לקוחות שלא זמין עד יום ראשון. מה אני יכול לעשות? המכשיר נראה לי תקול. האם יכול להיות שנפלתי עם רשת גדולה כמו באג? אני לקוח שלהם שנים. זה היחס שמגיע לי? אני כבר קונה אצלם איזה עשרים שנה.
שלום אבי
בהחלט מרתיח
מן הרואי כי החברה תחליף לך מכשיר.
המלצתי כי ביום ראשון תשלח מכתב, פרט את השתלשלות המקרה ואת העובדה שהמכשיר נתגלה כפגום כבר ברגע פתיחת הניילון. בקש לקבל מכשיר חדש.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
חוייבתי רק על חמש אחוז מהעיסקה
שלום אבי
אני שמח לשמוע שהעניין הסתדר לשביעות רצונך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אבי שלום , משיחת הטלפון אותה ניהלת עימי עולה כי על החברה להחזיר לך זיכוי מלא , יחד עם זאת יש ו"המלחמה" לקבלת אותו זיכויי לא תשלם הן מהפן הנפשי והן מהפן הכלכלי , ולכן יש בעובדה שחויבת רק על 5 אחוז הנו פשרה הוגנת, כמו גם הקושי שהבנתי שהיה לך להציג למוכר את הבעיה,
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר