לאחרונה התנתקנו מהוט וביקשו בין היתר החזרה של ממיר מ- 2004 שלגביו נעשתה עסקה טלפונית בה בחרנו מסלול רכישה. לא נמצא ממיר זה ברשותנו ולכן חוייבנו ב- 600 ש"ח. ראשית, אנו טוענים כי בחרנו במסלול רכישה למרות שבחברה טוענים כי גבו לפי מסלול השאלה. אין שום מסמך כתוב אצלם או שיחה מוקלטת המאשר בחירה במסלול מסויים והם מסתמכים רק על סכום הגבייה בכדי להקיש על סוג המסלול. שנית, ביקשנו להחזיר ציוד זהה עם מספר קטלוגי אחר ונענינו בשלילה. לא הוצע אפילו קיזוז. שלישית, הפחת על מכשיר בן שבע שנים לא אמור להיות גדול יותר? מה סיכויינו לקבל ביטול או לכל הפחות קיזוז משמעותי בקנס?
שלום רב,
ממליצה לפנות אל שירות הלקוחות של החברה ולדרוש קבלת אסמכתא המעידה על מקור החיוב. כמו כן ממולץ לנהל מו"מ בעניין גובה החיוב ואם הינך סבורה שנעשה לכם עוול והינכם נדרשים לשלם מחיר לא סביר ניתן לשקול פניה אל המועצה הישראלית לצרכנות ואף לשקול הגשת תביעה כנגדה.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
קראנו את תלונתך גם בפורום צרכנות נוסף. ברצוננו לבדוק את תלונתך ולדאוג שנציג יחזור אלייך. לשם כך אנא פני אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (9183350), פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
בברכה,
HOT פניות הציבור
מנסיון אישי שלי פניתי בתלונה להוט באתר הם פנו אלי על-מנת לעזור לי השארתי פרטים התקשרו ואמרו שלא יכולים לעזור והסיפור הוא כך מ-7/2010 אני מבקשת להתנתק יש לי עשרות מכתבים קבעו לי עם טכנאים 3 פעמים לקחתי חופשה מהעבודה המתנתי ולא הגיעו בצר לי מסיבות אישיות החלטתי לבטל את הוראת הקבע, ללא שום התראה ו/או הודעה טלפונית פנו לעו"ד קיבלתי בתדהמה 2 מכתבים מעו"ד עם הפרשי ריבית והצמדה כשפנו אלי דרך האתר טענו שדיברו איתי טלפונית והכל מוקלט ביקשתי לשמוע את ההקלטה שהייתה ביננו זה לא סוד לאמת את דבריהם אמרו שעפ"י חוק לא ניתן אלא על ידי צו בית משפט ביקשתי לראות את החוק כדי להעבירו למחוקק לבדוק באיזה חוק מדובר ואמרו שלא ניתן להעביר את החוק.
החברה השקרנית ביותר שמודרכים לשקר לצרכנים אצלנו חלק ממכרים נותקו מהוט וחלק בדרך.
ואני פה מזהירה צרכנים מלהתחבר להוט ואני מקווה שקריאתי תיענה
בהצלחה
שמחה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר