שלום ,אני זקוקה לעזרה בנושא של היתנתקות מחברת אורנג' הייתחייבתי מליפני כ-חודש וחצי ורציתי לברר על נושא של החוקי תקשורת החדשים שיצאו בקרוב,השאלה היא האם אני יוכל להיתנתק אפילו בנתינת כסף בשביל זה אני מוכנה אבל זה אפשרי?
שלום נוי
איני מבין מהכתוב את נסיבות המקרה שלך אולם ככלל, במידה וקיימת הפרת הסכם מטעם החברה, ביכולתך לדרוש ביטול עיסקה. במידה והינך מעוניינת לעבור חברה, אזי אף לאור החוק החדש, קיימים תשלומים אותם הלקוח נדרש לשלם. המלצתי הינה כי תפני אל החברה לבקשת פירוט האופציות הקיימות לך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על המענה,רק רציתי לדעת למקרה שבאמת החברה הפרה הסכם על מי עליי ליפנות לביטול עסקה? ,והחוקים החדשים של התקשורת באמת מאפשרים לעבור לחברה ולשלם עלות מלאה של המעבר או שאני יצתרך להמשיך לשלם לאורנג' סכום סימלי ?
רציתי לדעת למקרה שבאמת החברה הפרה הסכם על מי עליי ליפנות לביטול עסקה? ,והחוקים החדשים של התקשורת באמת מאפשרים לעבור לחברה ולשלם עלות מלאה של המעבר או שאני יצתרך להמשיך לשלם לאורנג' סכום סימלי ?
שלום נוי
במידה והחברה הפרה הסכם עליך לפנות אל בית המשפט בכדי שיבטל את העסקה לאור ההפרה. המלצתי בעניין זה הינה כי ראשית תשלחי מכתב אל החברה פרטי את השתלשלות המקרה ודרשי להתנתק. באשר לשאלתך בנוגע לחוקים החדשים,במידה והללו חלים בעניינך, אזי ככלל, הסכום נמוך באופן משמעותי מסכום העלות המלאה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר