שלום אני קניתי אופניים חשמליים . אחרי יום התקשרתי למוכר ורציתי להחזיר אותם אחרי יומיים מיום הקניה הייתי אצל המוכר עם האופניים והוא סירב לקבל אותם חזרה.בסוף סגרנו שהוא יקבל את האופניים וברגע שימכור אותם יחזיר לי את הכסף. כבר עברו 8 ימים מיום הקניה והאופניים עדיין לא נמכרו .מה אני צריכה לעשות ולאן אוכל לפנות?תודה ליאת .
שלום ליאת,
המוכר, לאור מה שכתבת, אמור לקבל את האופניים בחזרה, ולהחזיר לך את התשלום אותו שילמת.
כתבת שעברו "רק" 8 ימים ", הייתי ממליץ לך להיות איתו בקשר פעם ביומיים ולראות את ההתקדמות בשבוע הקרוב, במידה ולא יצליח למכור ולהחזיר לך את הכסף, הייתי ממליץ לך לכתוב לו "מכתב דרישה" לקבלת הכסף בחזרה ובמכתב זה לגולל את השתלשלות העניינים כולל ההבטחה שלו למכור ולהחזיר לך את הכסף , במידה וזה לא יועיל יש מקום לשקול כנגדו תביעה משפטית. "חוק החזרת הכסף" או כלשונו "תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) תשע"א-2010 " מתייחס למוצר חשמלי לגביו אין החזר אם חובר לחשמל , במקרה האופניים זה קצת "בעייתי" להציג שאלה האם חיברת לחשמל , מאחר סביר להניח שכן ,
בהצלחה
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר