שלום,
אני שוכרת חדר בדירה, וישנם 3 דיירים נוספים. אחד הדיירים, הוא בחור שכנראה יש לו לקות מנטלית מסוימת.
יש לנו בעיות רבות איתו (בתחום הניקיון בעיקר), ועלי ספציפית הוא איים פעמיים ומאז אינני מדברת איתו.
הוא לא שילם את חלקו בחשבונות ובקניות המשותפות שנעשו בדירה מאז שנכנס אליה לפני 4 חודשים, וכרגע הוא חייב לי כמה מאות שקלים, שהוא אומר לבעל הבית שיחזיר, אך לא עושה זאת בפועל.
אני לא יודעת מה עלי לעשות, האם עורך דין יוכל לסייע לי? האם "התלונה" שלי אמורה להיות נגדו או נגד בעל הבית? (הוא היחיד החתום מול הבחור הזה על חוזה).
שלום אמה,
אם הבנתי נכון מדבריך את ועוד 3 דירים גרים בשותפות כאשר החוזה הוא רק בין בעל הדירה לדייר שלא משלם עבור ההוצאות שלכם. נשאלת השאלה האם אתם חתומים על חוזה משנה מולו או מול בעל הבית ?, מדוע בעל הבית צריך להתערב אם הדייר לא משלם לכן?, כל עוד הדייר משלם את השכירות לבעל הדירה, בעל הדירה מרוצה, האם על בעל הדירה להתערב בחישובים הפנימים שלכם לגבי חלוקת הנטל בניקיון ובאוכל?,
בכל אופן אני לא רואה כיצד התערבות עו"ד תוכל לעזור.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר