שלום רב,
לפני כשנה וחצי סיכמתי עם חברת HOT על חיבור לשירותי הTV שלהם שכלל VOD + שני ערוצי HD כחלק מהחבילה שהם הציעו לי בתנאי שאתנתק מחברת YES. הסכמתי טלפונית לעסקה והדגשתי שאני לא מאשר את העסקה עד שאקבל חוזה לחתימה. היום, אחרי שנה וחצי שנהניתי משירותי הVOD, הם פתאום הפסיקו לי את זה וטענו שזה לא הגיע לי ושעד עכשיו נהניתי משירותי הVOD בחינם בגלל מה שהם מכנים "תקלה מחשובית" שגרמה לי וללקוחות אחרים חיבור חינם. שהסברתי לנציגה שזה מגיע לי ושאני מעוניין לראות את החוזה שחתמתי איתם הם שלחו לי חוזה חתום אך ורק בידי הנציג ששוחח איתי טלפונית. עכשיו הם לא רוצים להחזיר לי את מה שהובטח לי ואין הסכם שנחתם ביננו אלא רק התחייבות טלפונית שאין לי לצערי את ההקלטה. האם יש מה לעשות בעניין? אשמח מאוד לתשותבכם בעניין.
תודה רבה
גולן
שלום גולן,
סגירת עסקה טלפונית דומה בהרבה מובנים לעסקה רגילה, אם אישרת את העסקה טלפונית, הרי שלמעשה התחייבת בפני חברת הכבלים,
לאור מה שכתבת נראה כי טעות טכנית של חברת הכבלים הובילה למצב שניתן לך שירות בחינם ולכן אין לחברת הכבלים זכות לבקש כסף בעבור השירות שכבר ניתן לך.
חברות הסלולאר והכבלים אינם נוהגות להציג את תמליל שיחות , לטענתם זה נועד לשימושם הפנימי בלבד, ויוצג רק לבית משפט,
המלצתי הנה לכתוב לחברה מכתב ובמידה וזה לא יועיל לשקול הגשת תביעה לבית משפט לתביעות קטנות ,
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
א. עו"ד שחר שוורץ תודה רבה על המענה.
ב. לגבי הגשת תביעה - האם אני יכול ללכת להגיש לבד או שחייב עו"ד?
שלום גולן,
אתה יכול להגיש תביעה , בעצמך, בבית משפט לתביעות קטנות ,
לעומת זאת בבית משפט השלום שהנו בית משפט המקביל בסמכויותיו לבית משפט לתביעות קטנות תאלץ להיעזר בשירותיו של עורך דין ,
בהצלחה,
שחר שוורץ, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר