הסיפור שלי מול אורנג' ארוך, אני אשתדל לתמצת.
לפני שנה וחצי לערך עברתי לאורנג'.
במסגרת המסלול הנבחר הגיע לי מכשיר.
מכשיר זה נמסר לתיקון פעוט וחזר לא שמיש.
לאחר דין ודברים קיבלתי מכשיר חדש מסוג אחר.
אחרי הרבה מאד מאמצים ועשרות פניות, התחוור לי שאני משלם תשלום מלא על המכשיר וכמו כן, ב36 תשלומים, מה שכובל אותי לחברה מעבר למסלול הנוכחי שהוא רק ל18 חודש.
שתי האסמכתאות לעסקה הן שיחה טלפונית מול נציג שאורנג' מסרבת בתוקף להשמיע אך טוענת ששם נתתי הסכמתי לתשלום, ודף אחד מתוך כמה עשרות שנשלחו אלי לחתימה ובו רשום כי המכשיר בזיכוי מלא.
עד היום, מטעמים אישיים, לא התפניתי לטפל בכך, אך לאחרונה הקו שלי עבר להיות עסקי ואורנג' - למרות ששאלתי מפורשות ונעניתי בשלילה - גבו את יתרת דמי המכשיר בבת אחת (1400 ש).
הנ"ל מוביל אותי לכך שהגיע הזמן לתבוע ןלהפטר מהנטל הזה.
אבל מה אני צריך להראות? פשוט לתבןע החזר או ביטול כי למעשה מעולם לא ניתנה הרשאה על ידי לתשלום זה?
נאמר לי בעבר שביטול בגין הטעיה אני יכול לתבוע גם במרחק זמן כלשהו.
יש כאן הרבה שיחות שנעשו, אך לא תכתובת שניתן להגישה.
עוד בעניין זה, האם אני יכול לדרוש את ההקלטות המדוברות דרך בית המשפט באופן כלשהו, כלומר לאלץ את אורנג' לחשוף את השיחות? ואיך?
שלום תומאש.
בהחלט התנהלות בעייתית ביותר מטעמה של החברה.
אמנם לא קיימות בידיך ראיות ואסמכתאות לטענותיך אשר, כמובן, היו תומכות בתביעתך, אולם גם כך, קיימות מספר אופציות שביכולתך לבצע; הינך יכול להוציא צו בימ"ש לגילוי המסמכים האמורים הנוגעים אליך והקשורים לתביעה שאתה מגיש.לאור הכתוב נראה כי סיכוייך, על אף העובדה שלא קיימות אסמכתאות טובים.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר